Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

Recreatiepark Buitenhof de Leistert is een ruim opgezet vakantiepark gelegen in het groene hart van Limburg. In de omgeving bevinden zich schitterende natuurgebieden. De ligging te midden van een prachtige natuur in combinatie met zijn centrale ligging in Limburg maakt Buitenhof de Leistert de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Limburg. Het park biedt diverse luxe vakantiewoningen te koop aan voor zowel particuliere als zakelijke investeerders. De investering wordt terugverdiend door het rendement dat wordt uitgekeerd wanneer door het park winst gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een vast percentage rendement.

Geïnteresseerd in een recreatiewoning kopen in Limburg bij Buitenhof de Leistert? Download dan de brochure via de website, of vraag vrijblijvend om meer informatie door te bellen naar 046 411 3290.

Investeren bij Buitenhof de Leistert

Een investering plaatsen bij Buitenhof de Leistert door een huis te kopen om te verhuren is een veilige keuze. Voor optimale verhuurresultaten en maximaal rendement werkt het park samen met verschillende landelijke touroperators. Tevens wordt het onderhoud en beheer van het gehele park en de recreatiewoningen op professionele wijze verzorgd. Deze succesvolle formule bewijst zich nu al tijdenlang steeds weer opnieuw. Zo is het geprognosticeerd rendement, dat op reeds gerealiseerde verhuuropbrengsten is gebaseerd, tot wel 6,5%. Ook blijkt steevast dat het park uitstekende beoordelingen krijgt op diverse beoordelingssites. Verder werd Buitenhof de Leistert meerdere malen uitgeroepen tot beste vakantiepark van Limburg.

Een veilige investering

  • Bewezen succesformule
  • Rendement tot 6,5%!
  • Een schitterend gelegen park met uitgebreide voorzieningen
  • Vele tevreden gasten
  • Uitstekende beoordelingen
  • De ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Limburg
  • Verhuur, onderhoud en beheer komt op rekening van het park
  • Optie om voor een vast rendement te kiezen

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Wilt u meer weten over het investeren in een vakantiewoning op Buitenhof de Leistert? Neem vrijblijvend contact op om verder te informeren over de mogelijkheden. Het park is telefonisch bereikbaar via 046 411 3290 en middels het contactformulier op de website.

Klik hier voor de site : https://www.buitenhofdeleistert.nl/