Shift 040
Image default
Bedrijven

Code 95 cursus

Maar hoe werkt Get Code 95 precies? Daarom moet u 35 uur on-the-job training volgen, maar dit is niet de enige inhoud van de Code 95-cursus. Voor permanente educatie moet aan veel voorwaarden worden voldaan. De 35 uur zijn opgedeeld in vijf aparte delen die belangrijk zijn. Op deze manier volg je de 5 delen van 7 uur. Op een dag zal er praktijktraining plaatsvinden. In de overige uren heb je als chauffeur meer vrijheid. U kunt zelf kiezen hoe u deze cursussen volgt. Meestal helpt uw ​​werkgever hierbij. U kunt echter kiezen uit een vrij breed aanbod aan on-the-job trainingen. Overweeg certificeringen zoals VCA. U kunt het implementeren als onderdeel van Code 95.

Wie moet code 95 bereiken?

We hebben er eerder op gewezen dat een bestuurder met een C- of D-rijbewijs code 95 moet hebben. Bent u vrachtwagenchauffeur en heeft u uw rijbewijs gehaald voor 10 september 2009? Vanaf dat moment krijgt u in 1995 de Code 95-certificering. In dat geval moet u op 10 september 2016 opnieuw code 95 doorgeven en is het wachtwoord 5 jaar geldig. Behoor je tot deze groep? Op deze manier wordt uw Code 95 een jaar geleden van kracht.

Uitbesteden van Code 95

Het is zelfs mogelijk dat het trainingscentrum de gehele nascholing overneemt. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw medewerkers de lesmaterialen op tijd ontvangen zodat ze direct aan de slag kunnen. En stuur uitnodigingen naar medewerkers om cursussen te volgen. Dit is vooral handig voor ondernemers.

https://eurotransportcollege.com/nascholing-code-95/