Shift 040
Bedrijven

Conflict Bemiddeling | Zakelijk & Persoonlijk

Hulp bij uw conflict?

Is uw conflict op uw werk uitgelopen tot een arbeidsconflict? Heeft u relatieproblemen, maar u komt er samen niet meer uit? U heeft al jarenlang ruzie met uw buren? Of heeft u een ander conflict en wilt graag begeleiding van een professional in Zwolle of Deventer? Dan bent u bij Fibbe Conflict Bemiddeling aan het juiste adres! Hans Fibbe is al jarenlang gespecialiseerd in het oplossen van conflictsituaties. Neem vandaag nog contact op en bekijk uw mogelijkheden voor het oplossen van uw conflictsituatie!

Wie is Hans Fibbe?

Hans Fibbe van Fibbe Conflict Bemiddeling heeft van luisteren zijn vak gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van conflictbemiddeling, weet hij als geen ander hoe hij u kan begeleiden in het oplossen van uw conflictsituatie. Wanneer u op zoek bent naar een zakelijk en deskundige, maar ook een warm en betrokken benadering, dan bent u bij Hans Fibbe op de goede plek. Bij Fibbe Conflict Bemiddeling kunt u terecht voor echtscheidingen en relatietherapie, hulp bij strafzaken, arbeidsconflicten, zakelijke mediation en begeleiding bij overheidszaken. In zijn werkwijze staat ‘active listening’ centraal: Hans Fibbe luistert naar wat hoorbaar is en kijkt naar wat zichtbaar is. Alleen naar woorden luisteren is soms niet genoeg, daarom kijkt hij ook naar de emoties, bedoelingen, idealen, frustraties en hoop. In volledige vertrouwelijkheid en zonder mening zal hij u begeleiden in uw persoonlijke conflictsituatie en samen met u tot een oplossing komen.

Interesse?

Wilt u een professional in Zwolle of omgeving inschakelen om u te begeleiden in uw conflictsituatie? Zoekt u een ervaren conflictbemiddelaar in Deventer? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over Fibbe Conflict Bemiddeling? Neem dan gerust contact op en Hans Fibbe beantwoordt al uw vragen. Fibbe Conflict Bemiddeling helpt u om uw conflict op te lossen!

Klik hier voor de site : https://www.fibbeconflictbemiddeling.nl