Shift 040
Image default
Bedrijven

De voordelen van wegreclame met een ledscherm!

Er wordt nog veel gebruik gemaakt van fysieke reclameborden, maar de ledscherm is met een serieuze opmars bezig. Niet voor niets. Want ledschermen hebben nogal wat voordelen, vergeleken met de ouderwetse reclameborden aan de weg. Wil jij wel eens weten wat de voordelen zijn van een ledscherm? Lees het dan hier. Wellicht word je aangenaam verrast.

Ledscherm huren

Het is natuurlijk ideaal om een ledscherm te huren. Vooral omdat een goed scherm natuurlijk best wat kost, is een ledscherm huren een slim idee. Het voordeel van een ledscherm aan de weg is dat je continue zichtbaar bent. Daar waar normale reclameborden verdwijnen in het zwart van nacht, blijft het ledscherm gewoon schijnen. Dus zo bereik je niet alleen de chauffeurs overdag, maar ook die in de nacht. Mooi meegenomen toch?

Flexibel

Bij een reclamebord moet je als je iets wil veranderen aan de reclame-uiting, voor nieuw drukwerk zorgen. Dat zijn een hoop extra kosten. Bij een ledreclame is dat natuurlijk veel makkelijker, sneller en dus ook met minder kosten te realiseren. Zo ben je dus een stuk flexibeler met jouw reclame-uitingen. Dat is superfijn. Wat ook handig is dat je het licht van het ledscherm onderdeel kan laten uitmaken van de reclame en de omgeving. Het zorgt voor hele creatieve mogelijkheden.

Bewegende beelden

Je kunt natuurlijk meer creatieve dingen bedenken. In tegenstelling tot een reclamebord kun je bij een ledscherm, ook gebruik maken van bewegende beelden. Dit zorgt weer voor een heel groot arsenaal aan mogelijkheden voor het marketingteam. Zo kunnen zij helemaal creatief losgaan met een ledscherm reclame.

Voordeel van een ledscherm

Een ledscherm verbruikt minder energie dan veel andere lichtbronnen. Dat is voor het milieu natuurlijk wel zo fijn. Vaak zijn ledschermen ook nog eens aangesloten op zogenaamde groene stroom. Dat is ook prettig, voor de milieubewuste mensen. Daarnaast werkt het ook nog eens op laagspanning. Al met al dus een behoorlijk aantal pluspunten.

Kortom? Het is niet vreemd dat een ledscherm zo aan populariteit wint. Het heeft een bijzonder groot aantal voordelen ten opzichte van de wegreclame, die voorheen veel werd gebruikt. Een ledscherm huren is dus zo gek nog niet!

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/led-scherm-huren/