Shift 040

Hoe jouw bedrijf sneller van start kan gaan met het kopen van instagram likes en volgers

Instagram groeit enorm snel als platform, met dagelijks duizenden nieuwe gebruikers. Voor zakelijke gebruikers is dit goed nieuws. Enerzijds betekent meer gebruikers meer potentiële klanten, anderzijds is het moeilijker om op te vallen. Het kopen van Instagram-volgers kan hiervoor uitkomst bieden. Meer volgers in opkomende kanalen kunnen snel beginnen met geld verdienen en vrijmaken voor marketingactiviteiten. Kopen van likes op Instagram biedt een gelijkwaardige oplossing. Hoe hoger het aantal likes, hoe groter de zichtbaarheid, wat nieuwe volgers zal genereren.

Wordt mijn instagram account geblokkeerd door het kopen van likes en volgers?

Helaas is er geen duidelijk antwoord op deze vraag. De Nederlandse overheid verbiedt het kopen van Instagram likes of volgers niet. Helaas zijn de eigen richtlijnen van Instagram onduidelijk. Instagram verbiedt het gebruik van programma’s van derden. Of het kopen van volgers of likes dit is, is onduidelijk. Hierdoor is de kans dat uw account wordt geblokkeerd gelukkig klein.

Zijn mijn nieuwe volgers en likes van echte mensen?

Het kopen van likes en volgers gebeurt meestal met grote aantallen. Geconcludeerd kan worden dat de meeste van deze accounts robots zijn. Hieruit is lastig inkomsten te genereren, maar voor opkomende bedrijven kan dit een prima oplossing zijn om goed van start te gaan.

Verdwijnen deze volgers en likes na enige tijd?

Het grote voordeel van gekochte likes en volgers is dat ze voor onbepaalde tijd zichtbaar kunnen blijven. Helaas is het onvermijdelijk dat sommige mensen van tijd tot tijd de school verlaten. Dit heeft te maken met het regelmatig opschonen en verwijderen van inactieve accounts door Instagram.

https://web-wings.nl/