Shift 040
Image default
Bedrijven

Hoe stijl je kerstverlichting leuk na de feestdagen?

Een van de leukste dingen om te doen tijdens de feestdagen is het versieren van je huis. Je creëert een super gezellige en warme sfeer. Je geniet daar natuurlijk ruim een paar weken van, maar je kan maar geen genoeg krijgen van de versieringen. Je kerstboom laten staan tot februari is echt een no go in Nederland, maar hoe houd je anders die gezellige en warme sfeer in huis? In deze blog gaan wij jou een paar leuke tips geven over dit onderwerp!

Laat de kerstlampjes lekker hangen!

Naast dat je kerstlampjes in de kerstboom doet, kan je ze ook aan je bed, raam of kast hangen. Het is dus helemaal niet erg om je kerstlampjes lekker te laten hangen. Clusterlampjes bijvoorbeeld zijn echt niet alleen voor in de kerstboom. Hang ze dus gerust lekker op waar je wilt! Met deze lampjes heb je meteen al een gezellige sfeer in huis gehaald! 

Vervanger voor de kerstboom?

Heb je gemerkt tijdens de feestdagen dat je enorm aan het genieten was van je kerstboom? Dan snap ik dat je hem niet weg wilt doen! Toch is het echt een ‘schande’ in Nederland om je kerstboom het hele jaar te laten staan, wil je dat wel? Dan moet je dat uiteraard lekker doen! Een goed alternatief voor de kerstboom is natuurlijk een andere groene boom. Kijk eens naar leuke planten en/of bomen online of fysiek in de winkel. Er is veel meer dan je wellicht in eerste instantie dacht. 

Hoe houd je het knus?

Naast gezellige cluster lampjes en een mooie plant of boom in huis, heb je natuurlijk nog talloze manieren om je huis gezellig te maken. Zo zijn kaarsen erg populair tegenwoordig. Maak een leuk plankje met een paar kaarsen erop en doe er eventueel een kersttakje bij. Dit kan makkelijk nog na de kerstperiode! Zo heb je ook verschillende soorten kaarsen, denk dan aan: Dinerkaarsen, Led kaarsen, set kaarsen enzovoort. 

https://kerstverlichting.nl/winkel/kerstverlichting/microled-verlichting/cluster-verlichting-250-leds-warm-wit/