Shift 040
Bedrijven

Leren producten verf je met Angelus verf!

Leren meubilair is een mooi aanzien in je interieur. Het heeft klasse en geeft een positieve uitstraling. Als je dan eenmaal leren producten hebt, wil je ze wel zo lang mogelijk goed houden. Het is eenmaal een natuurproduct en die moeten onderhouden worden. Huisdieren zijn uiteraard vijanden van leren banken. Alhoewel licht ook niet het beste naar boven haalt. Als je bijvoorbeeld een leren stoel verven wilt, dan wil je dat wel doen met verf van de beste kwaliteit. Met uitstekende en langdurige resultaat. Dan wil je bij Leerverfshop.nl zijn. Bij leerverfshop is zijn de beste leer verfproducten beschikbaar. Met name Angelus leer verf. Angelus leer verf is verf voor allerlei leren producten. Van meubilair tot schoeisel. Het is verf met hoge mate kwaliteit omdat het niet bladdert, breekt niet en verbleekt niet. Angelus professionele acryl leerverf is elastisch, watervast en krasbestendig.

Vraag je af of je gewenste kleur er wel tussen zit? Maak je daar maar geen zorgen over. Leerverfshop heeft 140 verschillende kleuren. Niet alleen de klassiekers, als de primaire kleuren. Maar ook metallic verf. Of neon kleuren met glitters.

Naast leer verf hebben we ook suède verf. Met de vloeibare Angelus Suède Dye leerverf kunnen alle soorten suède- en nappaleer worden geverfd met een perfecte dekking als resultaat. Er wordt vaak gedacht dat de grovere stof van suède leer lastig te verven is, maar ook deze leersoort kan worden bijgewerkt of om gekleurd. Zo geef je een suède paar schoenen of een jasje weer een nieuwe boost! Test van tevoren altijd op een minder opvallende plek of de kleur daadwerkelijk naar wens is.

Bestellingen geplaatst voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, alle bestellingen worden met Post NL verstuurd. Ongeëvenaarde kwaliteit dankzij ruim honderd jaar praktijkervaring. En de laagste prijs is te danken aan de moderne techniek. Rechtstreeks bestellen, zonder tussenhandel!

Klik hier voor de site : https://www.leerverfshop.nl/