Shift 040
Bedrijven

Medewerkers onderzoek

Er wordt vaak gesproken van het feit dat een bedrijf zo goed is als zijn werknemers. Maar wat doe je als de medewerkers van het bedrijf niet optimaal presteren. Het kan ook voorkomen dat medewerkers niet tevreden zijn met het management of dat de voorwaarden niet helemaal lekker liggen bij de medewerkers. Wat is dan de volgende stap die jij als leidinggevende neemt. Precies ja, het starten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Door een medewerkerstevredenheid onderzoek kan jij toegang krijgen tot de informatie en inzichten die je mist van je werknemers. We kunnen de tevredenheid testen, de meningen over het management en nog veel meer.

Je kunt er voor kiezen om een van de verschillende vormen van het medewerkers onderzoek uit te voeren. Dit kan door een praktisch onderzoek waar wij terplekke onderzoek doen of je kan kiezen voor een onderzoek die anoniem en online wordt ingevuld. Om dit zo goedmogelijk uit te voeren zijn er zo gehete HRD-bureaus die medewerkers onderzoeken uitvoeren voor bedrijven. Dit wordt gedaan doormiddel van het uitvoeren van een VitaliteitsAPK dit is een onderzoeksmethode die bestaat uit verschillende fases. Dit onderzoek begint met het meten van de persoonlijke vitaliteit va werknemers. Dit onderzoek wordt digitaal afgenomen en is in enquête vorm. Na het invullen van deze vragenlijst komen de resultaten snel weer terug. Deze resultaten worden gedeeld met de werknemers. Wij sporen de werknemers dan aan om direct te reageren op deze resultaten door dit te vertalen in hun werk op de werkvloer.

Om nog persoonlijker te werk te gaan met jouw organisatie, nemen wij persoonlijke interviews af met de werknemers, managers en de gehele organisatie. In de laatste fase gaan we een andere richting op en bekijken wij wat de gehele organisatie inhoudt. We kijken naar het ondernemersplan en een marktanalyse. Dit zijn dus de drie fases waar een VitaliteitsAPK oftewel een gespecialiseerd medewerkers onderzoek doorheen gaat.

Klik hier voor de site : http://carrierepoort.nl