Shift 040
Image default
Bedrijven

Meer followers opbouwen

Op instagram bepaald het aantal volgers dat je hebt je populariteit. Hoe meer volgers, hoe meer aanzien. Wil jij meer volgers op Instagram? Dat kan op twee manieren, je kan dit organisch doen of je kunt instagram volgers kopen. Wat is het nut van meer instagram volgers te hebben? We zullen je drie strategieën leren om snel meer volgers te krijgen.

 

Categoriseer jouw posts

Je hebt je vast wel eens afgevraagd wat alle hashtags beteken die je op instagram voorbij ziet komen. Zo zorg je ervoor dat jouw foto zichtbaar wordt in deze categorieën. Mensen die dan in deze categorie zoeken en kijken, komen dan jouw foto tegen. Je kan dit doen door zowel niche hashtags of populaire hashtags te gebruiken. Er zijn misschien minder mensen die zoeken op zulke hashtags, maar de mensen díe er op zoeken zijn waarschijnlijk onderdeel van je directe doelgroep.

 

Like & reageer

Wanneer je meer volgers wilt is consistentie erg belangrijk. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je letterlijk met je volgers praat. Dat kan je doen door andere accounts te volgen, te liken en te reageren. Verder is het belangrijk dat je ook interactie uitlokt onder jouw eigen berichten. Dat kan je doen door een call to action onder je post te zetten. Je kan dat doen door te vragen om een reactie achter te laten of om de mening van jouw volgers te vragen. Wat verder erg goed werkt voor interactie, is een winactie. Dit is een goede strategie om bekendheid op te bouwen.

 

Follow = follow back

Om maar even een aanname de wereld uit te helpen: een post op jouw pagina resulteert niet meteen in meer volgers. Bij grootte accounts en merken is dit wel al zo, maar als je nog moet beginnen dan zal dit niet direct zo zijn. Om dus meer volgers te krijgen moet je proactief zijn. Kijk bij je concurrenten of mede influencers en check wie hun allemaal volgen. Ga deze accounts volgen en hopelijk volgen ze je terug. Vind je dit geen goede optie? Dan kun je ook hun foto’s liken. Mensen bekijken je profiel en gaan je misschien volgen. Of reageer op hun foto’s en misschien bekijken zij en hun volgers jouw profiel wel! Soms wordt het zelfs geforceerd, dat gebeurt door bijvoorbeeld instagram volgers te kopen.

 

 

https://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/