Shift 040

Nederland aardgasloos maken

Shift040

Het klimaat wordt een steeds groter taboe. Mensen willen er niet over praten met de smoes dat ze er niet in geloven, maar stiekem zijn ze bang en weten ze allang dat onze toekomst wordt vergald als we nu niet wat doen tegen het klimaat. Dat klimaatakkoord gaat nog wel even duren, maar we kunnen allang zelf beginnen. 

 

Een van de stappen naar een verbeterd klimaat is het verduurzamen van uw huis. Dat kunt u doen door middel van een warmtepomp, maar wat is nou een warmtepomp en wat is zijn efficiëntie?

 

Een warmtepomp is in dit geval een apparaat dat een gebouw, zoals uw huis, warm houdt. Het verplaatst de warmte door middel van arbeid. Goede isolatie is daarbij echter wel noodzakelijker, maar het is een veel milieuvriendelijkere manier van verwarmen dan gas. Er zijn dan ook vele soorten van dit apparaat.

 

Zoals een hybride warmtepomp. Techneco verkoopt de Elga met een hybridesysteem. Het heet een hybridesysteem omdat het zowel elektriciteit als gas gebruikt. Deze is geschikt voor elke woning. HIj staat verbonden aan uw gasketel, maar die komt alleen van toepassing wanneer het echt nodig is. De Elga draait het meest van het jaar op zichzelf, maar soms wordt de hulp van de gasketel wel ingeschakeld. Bijvoorbeeld wanneer het buiten extra koud is of als u uw huis sneller warm wilt hebben. Een soepele oplossing en hoeft niet te veel te kosten. U kunt makkelijk via de website uw besparing berekenen door uw gegevens in te voeren en de computer doet de rest automatisch. 

 

Naast de hybride warmtepomp, biedt techneco nog een ruim aanbod aan warmtepompen en kunt u genoeg informatie vinden over onder andere subsidies, garantie en de andere warmtepompen.

 

Klik hier voor de site : http://www.techneco.nl