Shift 040
Bedrijven

Waar hosting afnemen?

 

Waar hosting afnemen?

Tegenwoordig kun je bij heel veel partijen terecht wanneer je hosting af wilt nemen. Vaak neem je bij het registreren van je domeinnaam, ook direct hosting af. Echter hoeft dit natuurlijk niet zo te gaan. Je kunt ook ergens een websitenaam registreren en daarna, wanneer je zeker weet dat je website online kan, dat je dan opzoek gaat naar een geschikte hosting.

 

Het is namelijk zo dat je verschillende hosting pakketten kunt afnemen. Zo wordt er vaak onderscheid gemaakt in een klein, medium of groot pakket. Het hangt van jouw website af hoeveel ruimte je nodig hebt. Wil je een blog starten dat voornamelijk bestaat uit geschreven tekst? Dan voldoet vaak een klein pakket, want je neemt dan niet zo heel veel ruimte in beslag. Een medium pakket neem je af, wanneer je wel gebruik maakt van afbeeldingen, maar waarbij dit dan niet zo heel veel ruimte in beslag neemt. Bijvoorbeeld webshops met 2 a 5 producten. Start je een grote webshop met veel afbeeldingen dan is een groot pakket wellicht het meest geschikt. Leg altijd uit bij het afnemen van hosting wat voor site je precies hebt en wat de verwachtingen zijn. Zij kunnen jou dan voorzien van goed advies.

 

Welke hosting gebruik je?

Zelf maak ik gebruik van Indugas hosting. Dit is een vrij nieuwe hosting provider waarbij gebruikt wordt gemaakt van goed geprijsde pakketten. Ook verlenen zij een goede service en zijn ze 24/7 bereikbaar. Dit is handig voor wanneer je site niet goed functioneert. Er kan dan in de meeste gevallen snel iets aan gedaan worden.

 

Klik hier voor de site : http://www.indugas.nl/web-hosting