Shift 040
Image default
Bedrijven

Wat is een cinewall en hoe wordt deze geplaatst?

 

Je zal je vast afvragen wat een cinewall precies is. In deze blog kom je alles te weten over een cinewall! Wat zijn de mogelijkheden en hoe wordt het gebouwd? Al je vragen worden beantwoord in deze blog. Wat is een cinewall precies? De naam verklapt het al eigenlijk. Een cinewall is als het ware een voorzetwand, ook wel tv-wand genoemd, waarin je een televisie kan plaatsen en zelfs een sfeerhaard in kan laten bouwen. Alle kabels zijn netjes verwerkt waardoor het als een prachtig en strak meubelstuk oogt. Met een cinewall kun je als het ware je eigen chique mini bioscoop maken. Dankzij Cinewalldeluxe kun je je eigen prachtige privé cinema maken van je woonkamer!

Mogelijkheden cinewall

De mogelijkheden voor een cinewall zijn eindeloos. Vooral bij Cinewalldeluxe kun je alle kanten op gaan met het design van een cinewall. Je kan uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen kiezen. Wil je het zeer strak en industrieel hebben? Dan kan je kiezen voor een prachtige beton of tegel look. Wil je je woonkamer zo chique mogelijk maken? Dan kun je voor een prachtig glanzende marmeren look gaan. Je kunt ook gewoon je lievelings behang gebruiken als design. Ieder zijn eigen ding!

Hoe wordt een cinewall geplaatst?

Voor het plaatsen van een cinewall wordt er eerst uiteraard een bouwplan gemaakt. Bij Cinewalldeluxe wordt het bouwplan 3D gemaakt samen met de klant zodat alle wensen worden meegenomen bij het maken van het ontwerp. Cinewalldeluxe houdt zich aan een strak stappenplan. Uiteraard worden alle afmetingen van de woonkamer afgenomen. Ook wordt er gekeken naar alle nodige materialen en nodige gereedschappen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Op en in de cinewall kunnen er ook laden, nissen en kastjes geplaatst worden. Dit wordt allemaal besproken bij het ontwerpen.