Shift 040
Eten en drinken

Het regent bier!

De horecabranche wordt steeds groter en groter. De komende jaren ziet het vooruitzicht er nog niet zo uit dat het lijkt te stoppen met groeien. Dit betekent dat er veel concurrentie is en dat er nog meer gaat komen. Daarom zijn er een aantal dingen die als horeca ondernemer essentieel zijn om te weten.

De basis van de horecagelegenheid moet in orde zijn. De uniformele bedrijfskleding en de vormgeving binnen de horecagelegenheid zijn een must om alleen al mee te doen met de concurrentie. Dan komt er nog een stukje wat onderscheiding heet. Wanneer alle horecagelegenheden het zelfde aanbieden maar alles net even iets anders, dan ligt de lat erg hoog en valt de keuze moeilijk op jouw horecagelegenheid. Je moet dus iets unieks te bieden hebben. Dit is tegenwoordig niet makkelijk aangezien bijna alles er al is. Daarom hoef je niet per se uniek te zijn in de zin van iets geks. Het kan namelijk ook de kwaliteit of de prijs zijn. Dit is per situatie anders aangezien je moet kijken hoe je de horecagelegenheid op locaal niveau het beste kan positioneren.

Daarnaast is er nog iets wat zeer essentieel is. Door geen onderscheiding in externe zaken te maken maar juist in interne zaken behaal je meer rendement. Wanneer je spullen goedkoop kan inkopen dan heb je meer winst per gast. Dit is essentieel voor een horeca ondernemer en daarom mag de horeca ondernemen dat dit mogelijk is.

Een fust bier kost bij de ene groothandel misschien 50 euro per 40 liter. Bij de andere kan dit weer 45 euro zijn voor het zelfde bier. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je je spullen inkoopt. De klant zal het verschil niet merken. De kwaliteit van het fust bier leidt er niet onder maar de portemonnee die merkt het wel. Hoe hoger de winst marge is, hoe minder gasten u nodig heeft om break-even te draaien.

Dit is iets wat onweis essentieel is. Maar hoe vindt u de goedkope fusten bier of horeca artikelen? Dit kan op 2 manieren.

  1. Webwinkels weten vaak goedkoop fusten bier in te kopen en kunnen het daarom tegen een lage prijs aanbieden.
  2. Zoek een distributiecentrum en bestel in grote hoeveelheden. Dan krijgt u vaak kortingen zoals staffelkorting. Staffelkorting krijgt u bij grote hoeveelheden. Hoe meer u koopt, hoe groter de korting.

Het nadeel van groot inkopen is dat de houdbaarheidsdatum ook mee telt. Bij een bier fust gaat de houdbaarheid wel lang mee. Dit verschilt echter per artikel, dus let goed op wat je bestelt en hoeveel je er van denkt te verkopen.

Klik hier voor de site : http://www.horecagoedkoop.nl/