Shift 040
Image default
Financieel

Beleggen via eToro en DEGIRO

Wie denkt dat beleggen alleen bedoeld is voor mensen die er echt verstand van hebben, is er een geruststelling. Een beetje voorkennis op het gebied van beleggen is natuurlijk altijd wel handig, maar het is geen vereiste meer dat je van alle kleine details met betrekking tot beleggen verstand hebt. Door te beleggen via platforms is het zelfs voor de beginnende belegger makkelijk om in de beleggingswereld te stappen. Om de beste beleggingsplatform te vinden, is het altijd handig om je in te lezen in de reviews die zijn geschreven over de platforms. eToro en DEGIRO zijn enkel twee voorbeelden van beleggingsplatformen.

Handelen voor beginners en experts via DEGIRO

DEGIRO is een bekende broker, zoals dat ook wel wordt genoemd. Dit platform is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een langere termijn en die op zoek zijn naar een mogelijkheid om een zo hoog mogelijk rendement te behalen op de lange termijn. Je maandelijkse vaste kosten zijn minimaal waardoor het extra leuk is om via deze broker te beleggen. Je bent altijd de eigenaar van de aandelen die je koopt en per transactie die je doet, ben je lage kosten kwijt. Je maakt gebruik van een eigen bankrekeningnummer waardoor je dus ook recht hebt op een depositogarantie. Wil je meer weten over de details van DEGIRO? Lees dan zeker een uitgebreid DEGIRO review door.

Beleggen op een uitgebreid platform: eToro

Een ander uitgebreid platform is eToro. Het unieke aan deze broker is dat je hier kan handelen in CFD’s. Hierdoor is het ook mogelijk om strategieën toe te passen waardoor je op korte termijn ook rendement kunt behalen. Daarnaast is Copy Trading ook mogelijk. Zet de strategieën in van de professionals en profiteer met hen mee. Of je nu heel veel ervaring hebt of misschien wat minder, bij eToro kan iedere belegger terecht. Is het wat voor jou? Lees dan zeker het eToro revieweven door.

Wil je net gaan beginnen met beleggen? Verdiep je dan in de mogelijkheden en start vandaag nog!

https://beter-beleggen.nl/