Shift 040
Image default
Financieel

Schuldhulpverlening in de omgeving van Rotterdam

Bent u op zoek naar schuldhulpverlening in regio Rotterdam? Dan kunt u Modus Vivendi in Zwijndrecht inschakelen. Voor zowel schuldbemiddeling, budgetbeheer, WSNP en beschermingsbewind staat de vakbekwame medewerkers van deze expert voor u klaar. Wanneer u dit bedrijf inschakelt, kiest u voor een partnerschap voor de lange termijn. Tijdens de schuldhulpverlening van deze specialist gaan ze op een mensgerichte manier op zoek naar oplossingen voor uw persoonlijke situatie in de omgeving van Rotterdam. De missie van deze expert is dan ook om de schuldenproblematiek een plaats te geven in de samenleving en hierin een centrale positie in te nemen.

De procedure van schuldsanering bij een expert

Wanneer een minnelijk traject niet geholpen heeft bij het aflossen van de schulden, komt u eventueel in aanmerking voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Modus Vivendi in Zwijndrecht helpt u dan graag verder bij schuldsanering in de buurt van Rotterdam. Er zal een verzoekschrift worden aangevraagd bij de rechter, waarna u wacht tot u een oproep krijgt voor een hoorzitting. Dit traject bestaat uit een aantal stappen:

  •         De zitting: tijdens de gesloten zitting wordt uw situatie in kaart gebracht.
  •         De uitspraak: deze wordt gedaan binnen acht dagen naar de zitting waarbij u het vonnis krijgt toegestuurd. Indien het verzoek is toegewezen, krijgt u een bewindvoerder toegewezen die uw financiën zal gaan beheren.
  •         De eindzitting: aan het einde van de opgelegde periodes zal de bewindvoerder een eindrapport opstellen. Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Laat u optimaal informeren over de mogelijkheden

Is er bij u een situatie ontstaan waardoor u meer informatie wenst over schuldhulpverlening of schuldsanering in regio Rotterdam? Schakel dan de expertise in van Modus Vivendi. De specialisten van dit bedrijf nabij Rotterdam, vertellen u alles wat u moet weten voordat u een traject voor schuldsanering aanvraagt. Dienstbaar, drive en duurzaam vormen de kern van dit gespecialiseerde bedrijf om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.