Shift 040
Hobby en vrije tijd

Betere ontwikkeling kind door buiten zijn

Het is belangrijk voor risicogroepen voor een tekort aan vitamine d dat ze genoeg vitamines binnen krijgen. Vitamine d kan je binnen krijgen door het eten van vette vis en margarine en door buiten in de zon te zijn. Vooral het naar buiten gaan is belangrijk voor de inname van vitamine d. Als je niet genoeg buiten komt krijg je op termijn last van allemaal vervelende bijwerkingen en die wil je als het even mogelijk is voorkomen.

Jonge kinderen en oudere mensen zijn risicogroepen voor een tekort aan vitamine d. Oudere mensen zijn risicogroep omdat zij de vitamine meestal minder goed opnemen dan zou moeten en jonge kinderen zijn risicogroep omdat zij deze vitamine nodig hebben voor hun ontwikkeling. Voor jonge kinderen is het daarom helemaal belangrijk om genoeg buiten te komen.

Oude mensen en jonge kinderen moeten dus buiten komen. Voor oudere mensen is buiten komen geen probleem zij kunnen gewoon buiten gaan zitten, maar jonge kinderen hebben geen benul van het belang van deze vitamine en zullen uit zichzelf niet zo snel naar buiten gaan. Het is daarom de taak van de ouders van kinderen om te zorgen dat hun kinderen genoeg buiten komen. Dit kunnen ouders doen door het buiten leuk te maken voor hun kinderen.

Het kan buiten leuk worden gemaakt door speeltoestellen waar kinderen leuk mee kunnen spelen. Als er buiten leukere dingen staan dan binnen zullen kinderen eerder geneigd zijn om buiten te spelen dan om binnen te spelen. Met houten buitenspeelgoed kan het buiten leuk worden gemaakt en zullen kinderen eerder buiten gaan spelen. Zo zal een schommel hout erg leuk zijn voor kinderen en zullen kinderen meer buiten gaan spelen. Uiteindelijk gaat het erom dat kinderen dingen hebben die ze leuk vinden. Sommige kinderen hebben daardoor meer speelgoed nodig dan andere kinderen.  Zo kunnen kinderen gezonder opgroeien omdat ze genoeg vitamine d binnen krijgen.

Klik hier voor de site : https://www.buitenspeelgoed.nl/