Shift 040
Image default
Hobby en vrije tijd

Is de meest populaire step ooit geschikt voor u?

Ik heb de Xiaomi M365 Pro nu ongeveer een jaar in mijn bezit. Deze step past perfect bij mij en mijn behoeften. Na al die tijd weet ik vrijwel alles over deze step, zowel de goede als de slechte.

De Xiaomi M365 Pro is een grote verbetering ten opzichte van het oudere model. De rijervaring is soepel, de luchtbanden van 8,5 inch bieden voldoende vering voor woon-werkverkeer en regelmatig gebruik. Het kan zo snel gaan als 15,5 mph / 25 kmh (uitbreidbaar tot 22 mph / 35 kmh), en ik heb een maximaal bereik van 30 mijl / 48 km verkregen. Hij is opvouwbaar, neemt weinig ruimte in beslag, past in autokoffers, liften en openbaar vervoer. Het weegt 31 lbs / 14 kg. Ik heb geen defecten, geen problemen en geen flats gehad. De step klimt goed voor zijn prijs.

Laten we wat dieper ingaan en alles over deze superster van deze step onderzoeken.

Voor op de aan/uit-knop te drukken, wordt de step ingeschakeld , terwijl u deze 3 seconden ingedrukt houdt, wordt deze uitgeschakeld.

Als de step aan staat, schakelt u de koplamp in door op de aan/uit-knop te drukken, en dubbel indrukken schakelt de rijmodus.

Als de step succesvol is verbonden met de app op uw telefoon, zal het bluetooth-pictogram oplichten.

Het batterijniveau heeft 5 balkjes, die elk ongeveer 20% van de batterij vertegenwoordigen.

Als er is een moersleutelpictogram op het scherm, wat betekent dat de step een fout heeft gedetecteerd.

De rijmodus, simpel gezegd , is een beperking van de toegestane snelheid.

Er zijn drie modi:

  • Eco-modus of Power Saver-modus, beperkt tot 6 km/u / 3,7 m/u, gebruikt om te leren rijden, het gevoel van de step te krijgen en te parkeren. Deze modus verbruikt de batterij het minst.

  • Rij- of standaardmodus, beperkt tot 15 km/u / 9 m/u, de meest gebruikte modus, voor regelmatige stadsritten.

  • Sport- of Speed-modus, begrensd op 25 km/u / 15,5 m/u, gebruikt om de maximale snelheid te bereiken, handig om bergopwaarts te rijden. In deze modus raakt de batterij het snelst leeg.

Het voetendek heeft uitstekende bulten die je voeten grip geven en het gemakkelijker maken om niet uit te glijden. De handvatten hebben ook vergelijkbare, maar kleinere hobbels voor verbeterde grip.

De step heeft ook een bel die je kunt gebruiken om mensen te waarschuwen om uit de weg te gaan terwijl je ongelooflijk cool bent op je coole step.

Levensduur en bereik van de batterij

De specificaties geven een maximaal bereik van 45 kilometer aan in ideale omstandigheden.

Natuurlijk zouden we geen nerds zijn als we hebben dit soort dingen zelf niet getest. We hebben deze elektrische step in Blankenberge getest en kwamen tot goede resultaten.

In het weekend laadde ik de step volledig op en nam hem mee naar een weg rond een meer in de buurt van mijn stad waar maar heel weinig mensen naartoe gaan. Er zijn niet veel bochten en de weg kent weinig ups en downs, wat de ideale omstandigheden benadert. Een vriend van mij bracht me en volgde me met een auto, zodat hij mij en mijn step kon ophalen als de batterij leeg was.

Ik zette de app voor afstandsmeting op mijn telefoon aan en begon te rijden . Ik heb geprobeerd met ongeveer 18 km/u te rijden, omdat dit de optimale snelheid is voor de levensduur van de batterij, en dus waarschijnlijk de optimale snelheid voor een maximale actieradius.

Na 3 uur en 12 minuten was de batterij leeg. Mijn bereiktest resulteerde in 48,44 kilometer / 30,01 mijl, gemeten door de app voor afstandsmeting.

Niet slecht Xiaomi, helemaal niet slecht. Ik kan bevestigen dat de specificaties van het bereik waar zijn en zelfs een beetje beter kunnen zijn.

Ik moet echter opmerken dat ik op dat moment 82 kg woog, wat van invloed is op het experiment. Lichtere mensen kunnen een nog grotere actieradius verwachten en zwaardere mensen kunnen kortere afstanden verwachten.

Houd er rekening mee dat de standaardbatterijen in de meeste steps (inclusief deze) lithium-ionbatterijen zijn, en ze hebben de neiging capaciteit verliezen in de loop van de tijd.

Je hebt dit waarschijnlijk ook gemerkt met je telefoon of laptop.

Dus je kunt een vermindering van 20% verwachten na 1000 oplaadbeurten. De batterijtechnologie verbetert en we zullen dit aantal in de toekomst misschien zien verbeteren, maar voor nu is het een feit.

Als bereik belangrijk voor je is, bereken dan dit capaciteitsverlies.

 

https://nr1elektrischestep.nl/blogs/elektrische-step/lidl

Gerelateerde artikelen

Celblok H, binnenkort weer op tv!

Tips voor de waterpijp

Betere ontwikkeling kind door buiten zijn