Shift 040
Image default
Hobby en vrije tijd

Waterverf kopen is de start van je kunstcarrière!

Beginnen aan een nieuw hobby kan overdonderend zijn. Vooral een hobby waarbij mensen idioot goed werk kunnen leveren na een hele lange tijdsinvestering kan het soms laten lijken alsof je niets te bieden hebt. Gelukkig is dat meteen een goed punt, doe het vooral voor jezelf en niet voor iemand anders! Verven kan zo’n uitdagende hobby zijn, maar je kunt er gewoon mee beginnen.

Materialen

Om te beginnen, duurder hoeft echt niet beter te zijn zolang je niet weet wat je ermee doet of kunt. Ja, er zit wel verschil tussen de kwaliteit van bijvoorbeeld doek en de nauwkeurigheid van je penseelstreken op dat doek. Ben je een beginner dan heb je er echter veel meer aan om te experimenteren. Experimenteren op het begin is essentieel om te snappen wat verschillende soorten verf, penselen, en technieken doen. Zorg dus dat je goedkope acrylverf, waterverf, en heel eventueel olieverf in huis hebt op zijn minst. Acrylverf en waterverf kopen is namelijk niet duur en heb je voor een paar euro al bij de Action. Haal een sponsje, een mesje, een goedkoop setje penselen, en allerlei dingen die je wilt gebruiken. Ook in je eigen huis kun je vaak al veel vinden.

Waterverf kopen voor experiment

Met alleen maar waterverf kopen ben je er nog niet. De volgende stap is om te experimenteren. Voor de één betekent dit gewoon beginnen met kliederen en kijken wat er gebeurd. Dit is redelijk effectief voor een dag, maar daarna wil je ook kunnen groeien. Een goede manier om te groeien is door middel van video’s zoals Bob Ross ook altijd video’s heeft gemaakt. Duidelijke experimentele, expressieve stijlen waarmee je snel trucjes onder de knie krijgt. Ben ook niet bang om tutorials te volgen, want het internet staat er vol mee. Je geeft jezelf hier een goede basis mee om verder te komen.

 

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/verf/

Gerelateerde artikelen

Betere ontwikkeling kind door buiten zijn

Drones in Nederland

Speeddating sessies van datingbureau www.speeddating-belgie.be!