Shift 040
Onderwijs

Schoolapp voor lager en hoger onderwijs

Onderwijs makkelijker maken met een schoolapp

Onderwijsinstellingen hebben het vaak al lastig zat. Planning, lessen, uitval, nieuwsberichten en nog veel meer. Hoe handig zou het zijn dat je in deze digitale tijd van mobiele apps al je studenten , docenten én ouders kunt voorzien van de juiste info? AppvoorSchool.nl ontwikkelt precies dit soort oplossingen voor lager en hoger onderwijs instellingen door heel Nederland. Een toelichting van enkele oplossingen die denkbaar zijn bij Appvoorschool.nl.

Populaire Eschool app oplossingen

Pushberichten en instant waarschuwingen

Informeer ouders over toekomstige gebeurtenissen of veranderingen via een eschool app. Niet langer hoeven ouders voor verrassingen komen te staan of voor een ‘gesloten’ deur te staan. Stuur afwezigheidsmeldingen direct met slechts één druk op de knop.

Ziekmeldingen van scholieren en docenten

Meld je ziek via de schoolapp. Dit wordt centraal geregistreerd en voorkomt dat ze verdwijnen in het proces. Het geeft schoolmedewerkers kostbare tijd, die anders verloren zou gaan aan papierwerk.

Stuur met 1 klik de school nieuwsbrief

Onze apps voor school maken het mogelijk om gerichte nieuwsbrieven te sturen naar ouders. Dit kan in de ochtend, middag of juist in de avond. Dit gemak verhoogt niet alleen het lezerspubliek, maar vermindert papierverspilling van een school.

Zoek naschoolse activiteiten en evenementen dankzij Google Maps

Dankzij de slimme integratie van Google maps, maak je gebruik van de meest complete en geavanceerde kaartendienst ter wereld. De nieuwe manier van e onderwijs! Helpen ouders weten wanneer activiteiten of evenementen in de omgeving plaatsvinden en wanneer schooldeadlines van hun kinderen eraan komen.

Integratie van sociale media en online betaalsystemen

Een extra optionele functie is het toevoegen van social media kanalen en betaalopties, zoals iDeal of Paypal. Handig, veilig en erg efficiënt. Bovendien vergroot dit de participatie onder ouders.

Educatie apps voor iedereen

AppvoorSchool.nl ontwikkeld mobiele school apps die op nagenoeg iedere telefoons van ouders te installeren zijn. Naast het feit dat ouders zich comfortabel voelen met behulp van apps, zorgen ze voor meer veiligheid en een snellere toegang tot informatie. Ongeacht het besturingssysteem maken wij apps compatibel voor de nieuwste versies van iOS ( apple iphone ) en android telefoons. Andere mogelijkheden kunnen zijn web applicaties of responsive websites voor scholen.

 

Klik hier voor de site : https://appvoorschool.nl/