Shift 040
Image default
Onderwijs

Workshops school

Workshops School

Workshops op een basisschool zorgen ervoor dat de leerlingen op een basisschool nog meer leren dan ze normaal doen. Workshops zijn er namelijk om extra kennis te bieden aan de leerlingen op een basisschool. Een workshop kan bijvoorbeeld geboekt worden voor een groep die binnenkort iets met theater gaat doen, tijdens deze workshop gaan de leerlingen dan bezig met het oefenen en leren beheersen van een bepaalde theaterstijl. Eigenlijk kan het alle kanten op bij een school, afhankelijk van de wens kan bijna alles wel georganiseerd worden. Grote Broer is hier namelijk een echte geoliede machine in. Met jaren aan ervaring en een heel breed aanbod is Grote Broer uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in de kunsteducatiesector van Nederland en blijft het zichzelf nonstop verder uitbreiden. 

Grote Broer, is zoals hiervoor al gezegd werd, al jaren actief in de kunsteducatiesector. Door deze ervaring weet Grote Broer precies wat een school verwacht en wat een school wilt. Daarom doelt Grote Broer erop om altijd een workshop op maat te organiseren voor een school, elke school is namelijk anders. 

 

Workshop Theater

Een interessante workshop is bijvoorbeeld de workshop theater. Bij deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met het uitwerken van hun eigen theatervoorstellingen. Voor veel leerlingen zal dit hun eerste ervaring met het staan op een podium zijn, wellicht is dit erg spannend voor sommige leerlingen. Daarom is het erg belangrijk dat er een goede begeleiding is vanuit Grote Broer. Grote Broer garandeerd dat er altijd een professionele docent aanwezig is die zowel ervaring heeft in haar eigen discipline als in het begeleiden van leerlingen op een basisschool.

Klinkt de workshop theater interessant voor op uw school? Kijk dan vooral eens rond op onze website door op een van de links in deze tekst te klikken. 

https://grotebroer.com