Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Geef uw gevel een upgrade met houten gevelbekleding

Als u uw huis een upgrade wilt geven, denk er dan eens over na om gevelbekleding aan te brengen. Dit is een relatief voordelige manier waarop u de gevel compleet aanpast. Als u voor hoge kwaliteit gevelbekleding gaat, zal dit bovendien lang meegaan. Zo geniet u nog jaren van een prachtig eindresultaat. Al helemaal wanneer u voor de houten gevelbekleding van Platowood kiest. Deze gevelbekleding is heeft namelijk meer te bieden dan een lange levensduur en prachtige uitstraling. Het is ook nog eens ontzettend duurzaam en bovendien onderhoudsarm. Zo geniet u wel van prachtige gevelbekleding, maar heeft u er weinig werk aan. Eén keer per jaar de houten gevelbekleding schoonmaken, is al genoeg.

Een breed scala aan mogelijkheden voor uw houten gevelbekleding

De mogelijkheden zijn uitgebreid wanneer u voor de houten gevelbekleding van Platowood kiest. Het bedrijf biedt namelijk diverse houtsoorten en een breed scala aan afwerkingen. Het hout kan bijvoorbeeld van een kleur naar keuze worden voorzien of afgewerkt worden met een brandvertragende behandeling. Daarnaast heeft u keuze uit diverse profielen met verschillende kopmaten. Dankzij al deze keuzemogelijkheden vindt u zeker gevelbekleding die op al uw wensen aansluit en perfect bij de stijl van uw woning past. Dat wilt u toch ook?

Kies voor sterk hout dat milieubewust geproduceerd wordt

Als u kiest voor houten gevelbekleding van Platowood, kiest u voor mooi, sterk hout. Het hout wordt geplatoniseerd. Op deze manier wordt het hout versterkt zonder dat daar chemische middelen aan te pas komen. Dat is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. Daarnaast komt er bij het productieproces minder CO2 vrij dan dat het hout opneemt. Ook om deze reden is het hout van deze specialist een milieubewuste keuze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan de website van het bedrijf of neem contact op met de vriendelijke medewerkers.

https://www.platowood.nl/

Gerelateerde artikelen

Verhuizen naar Hoorn? Schakel een verhuisbedrijf in

Blauwe mozaiek tegels zijn het nieuwe zwart

Spetterende canvassen, spetterende kleuren