Shift 040
Image default
Woningen

Handige tips voor een leuke trap!

De trap is een belangrijk onderdeel van de woning. Tenminste, als je hier genoeg aandacht aan besteedt kan het een echte blikvanger worden. Het leuke van de trap is dat de mogelijkheden en ideeën eindeloos zijn. Voor iedere stijl en voor iedere kleur is er wel een leuk trap idee te bedenken. Ben je ook opzoek naar nieuwe inspiratie om een echte blikvanger van je trap te maken? Lees dan snel verder, wij hebben namelijk een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet!

Een simpele trap met een indrukwekkende leuning

Stel dat je een nieuwe woning koopt of dat in je huidige woning de trap redelijk eenvoudig is. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om dit helemaal om te gooien, maar het kan ook makkelijker. Namelijk door een hele bijzondere leuning te kiezen. Hiermee kun je een unieke stijl neerzetten die de complete uitstraling van de trap naar een hoger niveau tilt. Er zijn meer dan genoeg unieke leuningen te vinden!

Houd rekening met het licht

In vrijwel iedere woning is lichtinval een belangrijk onderdeel, het zorgt er namelijk voor dat alle meubels en ruimtes goed tot zijn recht komen. Ook bij de trap is lichtinval er belangrijk. Helaas is er niet altijd veel licht aanwezig, en een complete verbouwing is ook gelijk een hoop werk. Denk dus een een mooie lamp of probeer gebruik te maken van led strips bij de treden.

Verschillende materialen combineren

Ook is het leuk om verschillende soorten materialen te combineren. Het leuke hiervan is dat je precies kan kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Op internet kun je meer dan genoeg inspiratie vinden. Kies dus eens voor iets anders en zorg ervoor dat je trap er echt uitspringt. Met een aantal simpele aanpassingen kun je er al iets heel moois van maken!