Shift 040
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang degelijk WBSO-advies van een deskundige partner

WBSO-advies kan uw bedrijf helpen bij het verkrijgen van aanvullende subsidies. Dit geeft mogelijkheden voor het verkrijgen van extra budget, wat kan worden ingezet voor het technologische ontwikkelingen. Hebt u innovatieve projecten die u graag ten behoeve van uw bedrijfsvoering wilt onderzoeken of ontwikkelen, dan is hier uiteraard een goede financiering voor nodig. Een subsidie kan dan worden aangevraagd via de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. TechForce helpt u graag bij het aanvragen van deze subsidie en begeleid u tevens voor de duur van het gehele project. U kunt bij dit subsidieadviesbureau WBSO-advies inwinnen om optimaal fiscaal voordeel te behalen en uw innovaties snel en eenvoudig op de markt te brengen. 

Budget voor technologische ontwikkelingen

U kunt als bedrijf subsidie krijgen, zolang u deze wilt gebruiken voor technisch en wetenschappelijk onderzoek, het ontwikkelen van een product, proces of programma ten behoeve van uw huidige dienstverlening. Of u nu starter, zzp’er bent of over een mkb-bedrijf beschikt, is hierin niet van belang. U kunt zelfs als multinational in aanmerking komen voor een dergelijke subsidie om financiering voor uw innovatieve projecten te realiseren. TechForce kan u voorzien van degelijke WBSO-adviezen, waardoor u precies weet hoeveel financiering u ontvangt en kunt inzetten voor het verwezenlijken van uw doelstellingen.   

Voldoet u aan de voorwaarden? Vraag dan de WBSO-subsidie aan!

Om in aanmerking te komen voor een subsidie op basis van WBSO-advies bij TechForce, is het noodzakelijk dat uw ontwikkelingsproject technisch nieuw is binnen uw bedrijf. Ook dient uw eigen personeel actief werkzaam te zijn met Speur- en Ontwikkelingswerk. Met de financiering kunt u onderzoek verrichten en ontwikkelingen realiseren, die uw bedrijf op de kaart zetten binnen de markt. U kunt zelfs een geheel nieuwe markt ontwikkelen waarin uw innovatieve project een volstrekt nieuw concept zal aanbieden aan uw doelgroep. U kunt met de WBSO-subsidie uw loonkosten en andere uitgaven ten behoeve van uw R&D project aanzienlijk verlagen voor nog betere uitkomsten