Shift 040
Architectuur

De ontoereikendheid van moderne sloten

 

Waarom zijn met alle technologische vooruitgangen van vandaag de dag woningen en bedrijven nog steeds op een primitieve manier beveiligd? Slotenmakersdiensten gaan tegenwoordig mee in technologie. De sloten zijn sindsdien echt geëvolueerd. Anti-inbraaksloten en deurknoppen gaan veel langer mee en zijn heel gemakkelijk te bedienen. De industrie is ook standaard geworden. Het enige verschil tussen het slot op een voordeur en een andere deur, is de sleutel die gebruikt wordt. Dit maakt ze bruikbaarder en gemakkelijker om vervangende onderdelen te vinden wanneer ze uiteindelijk stuk gaan.

Maar zijn deze nieuwe sloten wel zo technologisch geavanceerd als de rest van onze samenleving? Het antwoord is “nee”. Vandaag de dag hebben we de mogelijkheid om duizenden songs bij ons te dragen, films te kijken op onze telefoons en een Japans recept van iemand uit Japan te vinden. We hebben zelfs schuim dat ontwikkeld werd door NASA om te gebruiken als matrassen, maar we beveiligen ons huis met gestandaardiseerde sloten die bij elke lokale ijzerwinkel kunnen worden gekocht.

Het is op zijn zachtst gezegd vreemd waarom er zo slecht over de beveiliging wordt nagedacht. Een beetje extra voorbereiding en een kleine investering kunnen op de lange termijn een hoop hoofdpijn en gedoe besparen. Kaarttoegang heeft de toekomst. Dit beperkt de toegang en de toegangstijden voor bepaalde personen. Met de mogelijkheid om dit te doen en de installatie van enkele moderne KWALITEITSSLOTEN, kan jouw bedrijf of huis net zo veilig blijven als je mobiele telefoon of zelfs jouw matras. Veel huiseigenaren stappen zelfs over naar sloten die codes hebben in plaats van sleutels.

Met de huidige economie stijgt de inbraak en de diefstal. Kun jij je het veroorloven om je bedrijf of huis op dezelfde manier te beveiligen waarop je dat 10 of 15 jaar geleden deed? Weet je zeker dat het slot op jouw voordeur een indringer buitenhoudt?

Wordt het niet eens tijd om je sloten te upgraden? Bezoek een ervaren slotenmaker die u te woord kunt staan over de mogelijkheden in het beveiligen van uw huis of onderneming.

 

www.locksecure.nl 

Klik hier voor de site :