Shift 040
Architectuur

Voordelen van lichtstraat tegen gevel

Het bouwen van lichtstraat tegen gevel brengt een aantal voordelen met zich mee en je zou het haast niet geloven maar het heeft ook gezondheidsvoordelen. We hebben als mensen zonlicht nodig en krijgen in Nederland hier te weinig van wat het bouwen van lichtstraat tegen gevel kan veranderen.

In het huis moet er meer zonlicht komen en door de dag komt er aan de voorkant of achterkant van het huis wat zonlicht binnen. Aan beide kanten tegelijk kan het niet niet omdat de zon altijd op een bepaald stand staat op iedere uur van de dag. Het gaat aan de een kant op en aan de andere kant onder. Wat hier verandering in kan brengen is een lichtstraat. De lichtstraat komt namelijk op het dak en hierdoor komt er door de hele dag door zonlicht naar binnen.

Een lichtstraat tegen gevel bestaat vooral uit glas en niks meer. Alleen het frame waarin het glas komt is van aluminium. Dit betekent dat er door het plafond zonlicht naar binnen kan komen wanneer je lichtstraat tegen gevel laat bouwen. Naast deze voordeel gaat de woning ook nog eens groter lijken omdat het niet langer afgesloten is maar juist open.

Wil je meer informatie of wil je een lichtstraat tegen gevel laten bouwen? Twijfel niet en bezoek een van de onderstaande websites.

Klik hier voor de site :