Shift 040
Image default
Auto’s en Motoren

De beste autobedrijf in Hengelo

Bent u op zoek naar een fijn autobedrijf in Hengelo, dan zit u bij ons goed. We zijn er om het beste onderhoud en de beste service voor uw auto te bieden. De meeste klanten die ons hebben bezocht zijn zeer tevreden, wat alleen maar aantoont dat we een goede en betrouwbare garage zijn. Bij ons autobedrijf in Hengelo verzorgen wij auto’s, service en onderhoud uw auto’s. Ook voor APK keuring kunt u bij ons terecht. Kortom, voor alle informatie over auto’s kunt u terecht bij ons autobedrijf in Hengelo.

Auto verkoop

Bij ons autobedrijf in Hengelo verzorgen wij niet alleen service en onderhoud, maar zorgen we er ook voor dat jij de auto van je dromen vindt! We hebben een ruime keuze aan auto’s en richten ons voornamelijk op veel merken. Onze belangrijkste merken zijn; Daihatsu, Fiat en Suzuki. Ook voor andere automerken kunt u bij ons terecht, en uiteraard verkopen wij deze ook. Alle auto’s die we verkopen zijn van topkwaliteit en klaar voor gebruik. Na aanschaf van een auto bij ons krijgt u ook nog eens gratis garantie van maar liefst 3 maanden!

Service en onderhoud

Tevens kunt u bij ons autobedrijf in Hengelo terecht voor alle benodigde service en onderhoud aan uw auto. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u precies weet wat er in uw auto gebeurt, daarom willen wij nauw contact met onze klanten garanderen. Dit omvat ook het aantal monteurs dat met uw auto te maken heeft, zodat u niet duizenden keren verbonden bent en u niet hoeft te wachten tot de juiste persoon online komt. Mocht u dus uw auto moeten repareren en onderhouden, kom dan voor de beste service naar ons autobedrijf in Hengelo!