Shift 040
Image default
Bedrijven

Welke kniebeschermers zijn perfect voor het klussen?

Welke kniebeschermers zijn perfect voor het klussen?

Knielappen zijn een belangrijke veiligheidsuitrusting voor werknemers in verschillende bedrijfstakken, waaronder mensen die op de bouwplaats werken of in industriële omgevingen. Björnkläder kniebeschermers en werkbroeken met kniebeschermers zijn twee goede opties voor wie op zoek is naar hoogwaardige veiligheidsbescherming voor zijn knieën. De verscheidenheid aan soorten kniebeschermers kan het echter moeilijk maken om de juiste te kiezen. In dit artikel geven we u enkele ideeën om u te helpen de beste kniebeschermers te kiezen!

Het kiezen van de juiste kniebeschermer is belangrijk

Bij het kiezen van de juiste kniebeschermers voor uw knieën moet u rekening houden met het werk dat u gaat doen. Als u bijvoorbeeld hovenier bent, zijn allround kniebeschermers geschikt voor af en toe knielen. Bent u echter stratenmaker en werkt u langere tijd achtereen op uw knieën, dan kunt u het beste professionele kniebeschermers aanschaffen die ontworpen zijn voor zwaarder werk. Denk bijvoorbeeld aan Snickers Kniebeschermers. Een slimme keuze kan dan zijn om te gaan voor een werkbroek met geïntegreerde kniebeschermers.

Kniebescherming met certificaat

Kniebescherming kopen in combinatie met werkkleding die het NEN-EN 14404-keurmerk heeft, betekent dat u zeker bent van goedgekeurde kwaliteit. Ook bij het kopen van werkspijkerbroeken met kniebeschermers is het aan te raden te letten op de NEN-norm. Let daarbij ook op de vier soorten kniebescherming en de niveaus 0,1,2. Deze staan altijd aangegeven op de productverpakking en zijn een belangrijke hulp bij het kiezen van goede kniebescherming.

De prijs

Ten slotte is het ook belangrijk om de prijs van je kniebescherming in overweging te nemen. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en kniebeschermers te vinden die je knieën optimaal beschermen. Laat u niet misleiden door de lage prijs van sommige werkkledingmerken. Deze zijn vaak goedkoop en bieden niet de nodige bescherming voor uw knieën.

Als u uzelf goed wilt beschermen, kunt u beter investeren in kniebeschermers van goede kwaliteit die langer meegaan dan goedkopere.