Shift 040
Image default
Electronica en Computers

Handige apps omtrent werk

Tot nu toe wordt de mobiele telefoon vooral gebruikt voor privé zaken zoals chatten, social media en spelletjes spelen. Maar omdat tegenwoordig bijna overal een app voor bestaat zijn er ook heel veel apps die handig zijn omtrent werk. In dit artikel zal in een aantal voorbeelden geven van apps die handig zijn om te gebruiken tijdens werk.

Allereerst is het handig om op je telefoon en to-do-list te maken in plaats van op papier opschrijven. Er zijn dan namelijk ook allemaal extra functies mogelijk, zoals het instellen van een reminder op een bepaald tijdstip.

Ook zijn er veel apps beschikbaar waarop je tot op de minuut kan bijhouden hoeveel je hebt gewerkt. Met zo’n urenregistratie app kun je je salarisstrook controleren.

Ook is het handig om bij te houden hoeveel kilometer je precies hebt afgelegd voor werk voor een eventuele vergoeding hiervoor. Door een klik op een knop in een app is dit heel gemakkelijk om te doen. Ook beschikken deze apps over een functie waardoor het niet lastig is om dit door te sturen naar je baas en zo verantwoording te kunnen afleggen.

Als je veel van plek naar plek moet rijden met de auto loop je ongetwijfeld regelmatig tegen het probleem aan dat er een enorme rij staat bij de betaalautomaten voor de parkeerplekken. Door gebruik te maken van een parkeer app kan je precies zien waar de beste en goedkoopste parkeerplek is. Ook is het dan niet meer nodig om in de rij te gaan staan, omdat de transactie automatisch van je rekening wordt afgeschreven.

Tegenwoordig werkt bijna iedereen in de cloud. Dit betekent dat documenten automatisch opgeslagen worden en niet meer ineens kunnen verdwijnen. Ook is het dan mogelijk om tegelijkertijd aan een document te werken, oftewel ideaal. Hiervoor bestaan ook apps waardoor je altijd en overal bij je bestanden kan.

Klik hier voor de site : http://www.mysolution.nl

Gerelateerde artikelen

Walkie Talkie als speelgoed (Ook voor volwassenen)

Door de regen kom je terecht bij telefoon reparatie Maastricht

Luister goed naar je bezoekers