Shift 040
Financieel

In vastgoed investeren doet u via een recreatiepark

Wie wil er nu niet in vastgoed investeren dat zich op een vakantiepark bevindt? Via Center Parcs Vastgoed kunt u nu een recreatiewoning aanschaffen en met het park een overeenkomst aangaan die voor u beide erg gunstig is. Vergeet aandelen, wordt geen huurbaas, maar ga in vastgoed investeren via een recreatiepark! U kunt hieronder lezen dat hier voor u aanzienlijk wat voordelen aan verbonden zijn.

In vastgoed investeren was nog nooit zo gemakkelijk

Als u geld heeft gespaard en u wilt dit op een slimme manier investeren om winst te maken, dan kunt u denken aan aandelen of de huizenmarkt. Koopt u hier echter een recreatiewoning voor, dan kunt u daarna achteruit gaan zitten en toch een vast bedrag zien binnenkomen op uw rekening. Dat komt doordat u met het park een overeenkomst aangaat waarin u afspreekt dat zij u een bepaald bedrag betalen en dat ze daarvoor gebruik mogen maken van uw huisje. Ze zullen de huurders zoeken en in eigen beheer het huisje schoonmaken en onderhouden. U hoeft hier tijdens de huurovereenkomst van 15 jaar verder niets aan te doen. Dat is natuurlijk wel anders als u besluit een appartement aan te schaffen en te verhuren.

Een vaste inkomst van het recreatiepark

U spreekt met het recreatiepark een vast bedrag af dat u van hen krijgt en u heeft een garantie dat u deze altijd ontvangt. Dit is ongeacht of het huisje bezet is en ongeacht de mate van onderhoud dat nodig is. In vastgoed investeren via een recreatiepark geeft u dus een bepaalde zekerheid en dit heeft u niet als u bijvoorbeeld besluit in aandelen te investeren. U kunt huisjes aanschaffen in parken in België, Nederland en verschillende andere Europese landen. Dit is een slimme investering waarmee u voor 15 jaar van inkomen bent verzekerd en dat is tegenwoordig een zeldzame zekerheid.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/