Shift 040
Financieel

Kies voor de meest overzichtelijke loonadministratie van de specialist uit Arnhem

De loonadministratie van HRM Salarisverwerking uit Arnhem vindt vooral online plaats. Hierdoor krijgt u niet te maken met extra licentiekosten. Toch krijgt u regelmatig updates en wordt uw salarispakket regelmatig geüpdatet. Zo weet u zeker dat uw salarisverwerking continuïteit heeft, zodat de lonen op tijd worden betaald en zodat loonheffingen en premies op tijd afgedragen worden. En dit alles voor geringe kosten, die overzichtelijk zijn opgebouwd. Ook overzichtelijk is het online portaal, waarop u 24 uur per dag en zeven dagen in de week alle salarisgegevens van uw medewerkers kunt inzien. Op deze manier bent u niet afhankelijk van kantoormedewerkers die alleen tijdens kantooruren beschikbaar zijn, en kunt u zelf te allen tijde informatie opzoeken.

Uw wensen staan voorop

Niet voor ieder bedrijf in Arnhem of omgeving is de loonadministratie hetzelfde. Daarom bepaalt u gezamenlijk met HRM Salarisverwerking hoe u samenwerkt. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen welke overzichten en informatie u inzichtelijk wilt krijgen. Op deze manier behoudt u het overzicht en kunt u de hulp van een specialist inroepen wanneer u die nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld hulp inroepen bij arbeidsrechtelijke zaken, het regelen van afdrachtverminderingen, uitbetalingen bij ziekte en het doorgeven van lastige informatie aan uw medewerkers en bijvoorbeeld pensioenfondsen. Zo kunt u zich richten op de bedrijfsvoering, zonder afgeleid te worden door allerlei randzaken.

Nog meer diensten

Behalve de loonadministratie biedt deze expert uit Arnhem nog veel meer diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een digitaal personeelsdossier, waarin u alle informatie rondom uw medewerker kunt terugvinden. Denk hierbij aan ziekteverzuim, maar ook aan afspraken die er zijn gemaakt in functionerings- en beoordelingsgesprekken. Al deze informatie is op verschillende manieren eenvoudig terug te vinden. In de online beheeromgeving, maar ook in een handige app. Op deze manier kunnen uw medewerkers zelf allerlei informatie rondom loon- en verzuimadministratie opzoeken.

https://www.hrm-salarisverwerking.nl