Shift 040
Gezondheid

Assertiviteitstraining volgen om jezelf terug te vinden?

Voel jij je dagelijks onzeker? Dan kan een assertiviteitstraining in Neede zeker iets voor jou zijn. Wil jij je zeker voelen en je eigen kracht terugvinden en deze ook nog eens naar buiten uitstralen? Dan is een individuele of groepstraining zeker iets voor jou. Binnenkort is er weer plek vrij in de training, de eerstvolgende datum staat op dinsdag 19 april waarop de 3-daagse assertiviteitstraining in een groep plaats gaat vinden. Hieraan mogen maximaal zes personen mee doen en minimaal drie personen. Dit komt omdat er voldoende interactie moet zijn tussen de verschillende deelnemers.

Mijn ervaringen met een assertiviteitstraining

Ik heb in het verleden wel eens een sociale vaardigheidstraining gevolgd. Daarbij kwam onder andere aan bod dat je je moest laten vallen en dat de andere groepsleden je moesten opvangen. Ik denk dat dit ook iets is wat in de assertiviteitstraining in Neede aan bod komt. Maar dat durf ik natuurlijk niet met zekerheid te zeggen. Ik weet in ieder geval wel dat er veel aandacht wordt besteed aan de manier waarop je weer leert om van jezelf te houden. Heel veel mensen doen dat niet en staan altijd maar klaar voor anderen. Hoe heerlijk zou het zijn dat je af en toe even lekker nee kan zeggen? Zonder dat jij je schuldig voelt omdat je de ander dan te kort doet?

Geef je op voor de assertiviteitstraining

Dan kan ik je zeker aanraden om een groepstraining te volgen waarin je opnieuw wordt aangeleerd hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Want als jij denkt dat je iets niet kunt, en het blijkt dat je het wel goed kan, dan kan dit je een tijdelijk gevoel van zelfvertrouwen geven. Volg een assertiviteitstraining in Neede, zodat jij je weer helemaal als nieuw voelt en het vertrouwen in jezelf terugvindt. Schrijf je gerust in via de website van deze trainer. Hij biedt je de beste assertiviteitstraining die je kunt vinden in de omgeving van Neede!

Klik hier voor de site : http://www.actinmove.nl/assertiviteitstraining/