Shift 040
Gezondheid

De beste Proteïne Shakes om aan spieropbouw te doen

Welke zijn de beste proteïne shakes op de markt die je kunnen helpen om je spieren snel op te bouwen ? Hier enkele aanbevelingen .

GNC eiwit shakes.

Bij GNC koop je eiwit shakes van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. De gebruikers kennen dit merk zeer goed, en de producten kunnen worden aangeschaft in een van hun verkooppunten. Ze hebben een toegewijd en wel opgeleid team dat je kan helpen om het juiste product te kiezen.

EAS Lite.

Dit is een ideaal product voor dames. De meest geliefde smaak is vanille. Iedere portie is goed voor 20 gram proteïne. Het is beschikbaar in vooraf klaargemaakte porties en dus hoef je geen tijd meer te verspillen om de shakes klaar te maken. Je moet gewoon maar simpelweg er eentje in je tas stoppen voor je naar je werk vertrekt.

Genisoy Soja Proteïne.

Als je niet houdt van de smaak van wei proteïne (sommigen klagen over een kalk smaak), kun je eens overwegen om Genisay soja shakes te kopen. De gebruikers hebben enthousiaste beoordelingen gegeven over dit product. Soja, gemengd met chocolade kan echt lekker smaken.

Denk eraan, het beste ogenblik om de shakes in te nemen is:

* Het eerste wat je doet als je wakker wordt.  * Onmiddellijk na je training.  * Vlak voor je naar bed gaat.

Heb je eens een dag zonder training, dan kun je die dag 2 shakes drinken. Het waarom is dat je je lichaam verzekert van een constante voorziening van proteïnen doorheen de dag, zodat het kan groeien en herstellen.

Proteïne shakes voorzien BCAA’s (branched chain amino acids of vertakte-keten-aminozuren) die onmiddellijk door het lichaam worden opgenomen. Het maakt je mogelijk om caseïne proteïne uit je dagelijks dieet op te nemen (o.a. kippenborst). Deze proteïnen hebben meer tijd nodig om in het lichaam te worden opgenomen. Maar het is toch voordelig want de proteïnen hebben de neiging om tijdens de ganse dag aan de spieren te worden toegevoegd.

Wil je weten hoe je groter en gezonder kunt worden ? Bezoek dan onze website om eiwit shakes te bestellen en meer informatie.

 

 

Klik hier voor de site : http://247voedingssupplementen.nl/