Shift 040
Image default
Gezondheid

Eerste stapje naar zekerheid

Wanneer je zwanger bent biedt top echo Nijmegen je de mogelijkheid om na een aantal weken je kindje voor het eerst op beeld te zien bewegen. De eerste echo is waarschijnlijk het meest spannend. Deze laat namelijk je kindje zien en tijdens deze echo wordt er gekeken of je kind helemaal gezond is. Dit is natuurlijk een hele belangrijke uitslag, dus het is logisch dat je hier wat spanning voor voelt. Probeer naast de spanning er ook enorm van te genieten. Tijdens de echo worden er foto’s van je kindje gemaakt en die krijg je mee naar huis zodat je het aan iedereen kan laten zien.

Jongen of meisje?

De echo wordt ook gebruikt om te achterhalen wat het geslacht van de baby is. Wellicht wil je dit niet weten omdat je het graag een verrassing wilt houden voor jezelf. Dan moet je dat even doorgeven, zodat het niet per ongeluk gezegd wordt als tijdens de echo blijkt wat je kindje wordt. Soms is het lastig te zien tijdens een echo voor de controle. Dan kan je een speciale echo in Nijmegen inplannen waar ze bewust op zoek gaan naar het geslacht. Na die echo weet je bijna zeker dat dat ook daadwerkelijk het geslacht van je baby is en kan je het iedereen gaan vertellen.

Zien en horen

Het is natuurlijk elke keer hartstikke bijzonder om je kindje te zien bewegen. Je voelt hem of haar elke dag trappelen in je buik, maar op de echo wordt het plaatje toch wel veel completer. Misschien kan je zelfs al wat kenmerken zien in het gezichtje van de baby. Je kan bijvoorbeeld wellicht al zien of je kind de neus van jou of je partner heeft. Naast dat je je kindje ziet op de echo Nijmegen, kan je het ook horen. Door de plakkertjes op je buik kan je de hartslag van de baby horen. Mega bijzonder en leuk om mee te maken!