Shift 040
Gezondheid

Mondzorg Culemborg tijdens een prettig consult

In Culemborg met plezier naar de tandarts gaan? Dennis en Daisy-Joyce zorgen ervoor dat het tandartsbezoek zo prettig mogelijk is. Professionele mondverzorging wordt door hen geregeld vanuit een jonge moderne praktijk. Zij hechten veel belang aan een prettige en vriendelijke sfeer. Voor de kinderen gebruiken zij het vrolijke tandenpoetslied, dat je op de website al kunt beluisteren.

Aandachtspunten en tips

Voor iedereen is het belangrijk om het gebit gezond te houden. Dit begint bij een juiste dagelijkse zorg en wordt door Dennis en Daisy-Joyce begeleid met een zorgvuldige periodieke controle. Mondzorg omvat ook het geven van tips. Bijvoorbeeld over het juiste gebruik van de tandenborstel en het ragen van het gebit. Ook het eetpatroon kan met Dennis en Daisy-Joyce worden besproken. Zij kunnen je voorzien van de juiste aandachtspunten.

Tandenpoetslied voor de kinderen

Om met de juiste mondzorg Culemborg gezond te houden, is een goede start op jonge leeftijd vereist. Het poetsen van het eerste tandje legt al een belangrijke basis voor het tandenpoetsritueel. Kinderen vinden tandenpoetsen niet altijd leuk, maar met het tandenpoetslied kan het uitgroeien tot een vrolijke gewoonte. Jij zet het 2 minuten durende liedje aan en zij poetsen alle tandjes van hun melkgebit.

Gezond melkgebit leidt tot beter ‘grote mensen gebit’

Een goede verzorging van de melktanden heeft later een beter ‘grote mensen gebit’ tot resultaat. Ook tijdens de fase van het melkgebit, zijn de ‘grote mensen tanden’ al in aanleg aanwezig. Mondverzorging omvat daarom ook dat kinderen bewust worden gemaakt van het belang van een goed melkgebit. De meest speelse wijze om dit te doen, is met behulp van het vrolijke tandenpoetslied!

Klik hier voor de site : http://www.tpculemborg.nl/