Shift 040
Image default
Gezondheid

Ouderdomsvlekken verwijderen met citroen

Vrijwel iedereen van 40 jaar en ouder heeft last van ouderdomsvlekken. Ouderdomsvlekken zijn huidvlekken die ontstaan naarmate je ouder wordt. Er werd lang gedacht dat je vrijwel niks kon doen tegen ouderdomsvlekken laat staan ze daarna ook weer verminderen. Gelukkig is dit wel mogelijk. Onderstaand gaan wij jou informeren hoe je veel veiliger kunt omgaan met je huid en hoe je de huid ook weer kan op pimpen zonder al die tekenen van veroudering aan de oppervlakte.

Waardoor ontstaan ouderdomsvlekken eigenlijk?

Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken. Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigmentdeeltjes binnen een klein oppervlak. Dus kortgezegd, Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken op de huid welke ontstaan door ouderdom. Elke dag staat jou huid bloot aan schadelijke UV straling uit de zon. Daarnaast heb je heel je leven ook een hormoonpeil die eerst erg omhoog gaat en naarmate je ouder wordt daalt. Deze combinatie zorgt voor een onregelmatige toename van pigment op de huid. Zodra het goed in de war is geraakt, dan ontstaan de ouderdomsvlekken op het lichaam.

Kun je ouderdomsvlekken met citroen verwijderen?

In theorie is dit zeker mogelijk, want citroen zuur maakt pigment namelijk lichter. Toch heeft citroen zuur ook zijn keerzijde. Zo is dit zuur niet bepaald PH neutraal waardoor het gaat irriteren op de huid. Veel mensen kunnen het daarom niet continu blijven gebruiken. Indien je wel 1 van die gelukkige bent dan kun je middels citroensap op de huid deppen of door een schijfje citroen op je probleemzone houden je ouderdomsvlekken proberen te bestrijden. Een werkelijke garantie op succes kunnen wij jou helaas niet geven.

Ouderdomsvlekken verwijderen met een huidcreme?

Dit is waarschijnlijk de beste manier. Stel je pakt Skinlight crème als voorbeeld. Deze huidcreme is PH neutraal, natuurlijk en is geschikt voor alle huidtypen. Door de voedende en hydraterende componenten droogt het de huid niet uit. Vervolgens wordt door een veilige hoeveelheid whitening de ouderdomsvlek behandelt zodat het na enkele weken langzaam lichter wordt. Je kunt vervolgens door smeren tot je helemaal tevreden bent.

 

Klik hier voor de site : https://www.facebook.com/Skinlight.nl/

Gerelateerde artikelen

Wondermiddelen tegen problemen

Een dieet schema helpt bij het afvallen

Zorg voor een zuiver lichaam