Shift 040
Gezondheid

Tips voor het voorkomen of verwijderen van donkere vlekjes

Tips voor het voorkomen of verwijderen van donkere vlekjes die ontstaan na het verwijderen van puisten

Na het uitknijpen van een puist bestaat de kans dat er uiteindelijk een bruin vlekje overblijft. Het hoeft niet bij elk puistje te gebeuren, maar het is wel een probleem wat veel voorkomt. De oorzaak is vaak dat het puistje op een verkeerde manier wordt uitgeknepen. Door het ontstaan van een wondje gaat de huid uit zichzelf genezen. Hierbij komt een stofje vrij wat zorgt voor de vorming van pigment. Dit veroorzaakt uiteindelijk een donker vlekje.

Hoe zorg ik ervoor dat er geen donkere vlekjes ontstaan?

Donkere vlekken op lichaam – Je kan het beste van een puistje afblijven. Hoe moeilijk dit soms ook is. Wil je toch van een puist af en heb je er vaker last van? Dan kan je het beste langs een schoonheidsspecialist gaan. Zij kan het puistje op de juiste wijze verwijderen. Wil je toch zelf het puistje verwijderen? Neem dan vooral de tijd en gebruik tissues. Gebruik de zijkanten van je vingers en niet je nagels, zo heb je minder kans op het ontstaan van een wondje.

Wat kan ik doen om van die donkere vlekjes af te komen?

Er bestaat een blekende crème die de plekjes kan verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Skinlight crème tegen donkere pigmentatie. De crème is zeer geschikt voor donkere pigment vlekjes op de huid. De crème bevat blekende bestanddelen die ervoor zorgen dat de vlekjes verminderen. Het product is goedgekeurd voor de Europese markt en 100% veilig.

Klik hier voor de site : https://www.zwangerschapsmasker.nl