Shift 040
Vakantie

Kamperen op de camping in Lichtenvoorde

Heeft u vakantieplannen voor de zomer? Nog niks geboekt, denk dan eens aan vakantie in eigen land, zoals kamperen op de mooie camping in Lichtenvoorde. Vlak buiten Lichtenvoorde ligt een natuurcamping. Midden in de natuur is het de perfecte plek om te kamperen in de Achterhoek

Camping Lichtenvoorde, van alle gemakken voorzien

De camping in Lichtenvoorde bestaat uit 25 comfortplekken met stroom, water en eigen afvoer, een sanitairgebouw met douches, toiletten vloerverwarming en een wasgelegenheid. Op de camping zit daarnaast ook nog een kleine winkel, waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Ook is er een grote speeltuin naast de receptie en zijn er diverse kleine speeltuinen op de camping in Lichtenvoorde. U kunt bij de receptie ook terecht voor friet, snacks en pizza. Wilt u gezellig iets eten, dan is het centrum van Lichtenvoorde op minder dan 2 kilometer afstand.

Midden in de natuur

De camping in Lichtenvoorde midden in de natuur gelegen, hierdoor ervaart u een groot gevoel van rust. Toch is het centrum niet ver weg. Ook is de camping een goede uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen, op de fiets, motor of wandelen. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de buurt. In augustus wordt de jaarlijkse fietsvierdaagse georganiseerd in Lichtenvoorde. Er zijn routes van 25 en 50 kilometer door de Achterhoek en het Duitse grensgebied. De natuurcamping in Lichtenvoorde is dan de ideale plaats om de verblijven. Liever iets anders dan sportief bezig zijn? De Achterhoek kent ook veel prachtige dorpen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ontdek het zelf en boek uw campingplek op de camping in Lichtenvoorde. Kijk op onze website voor de actuele beschikbaarheid en tarieven. Als u nog voor half juli boekt, profiteert u nog van een last-minute korting. We zien u graag op de camping in Lichtenvoorde verblijven.