Shift 040
Wijn

Wijnglazen als relatiegeschenk.

Op zoek naar een relatiegeschenk waar u echt mee kunt verrassen? Heeft u al eens aan rode wijnglazen gedacht? Liefhebbers van rode wijn krijgen meestal rond de feestdagen een paar flessen wijn in hun handen gedrukt. Ze krijgen zoveel wijnflessen dat ze op ten duur geen idee meer hebben van wie ze nu precies de wijn gekregen hebben. Het is dus geen relatiegeschenk die echt blijft hangen. Terwijl een geschenk niet alleen bedoelt is als cadeautje, maar ook om iemand de waardering van de relatie te laten weten. Als er dan een nieuwe opdracht vrijkomt dan wordt er misschien eerder aan je gedacht. Dit is tenslotte het effect dat je wilt bereiken met een relatiegeschenk. Door iets anders dan normaal te geven kan je pas echt opvallen.

Wijnglazen stralen luxe uit.

Oké je moet natuurlijk geen wijnglazen bij de Action halen. Maar als je kiest voor een beetje professionele wijnglazen, dan stralen ze echt luxe uit. Je klant heeft het idee dat je echt veel geld hebt uitgegeven om een relatie te bedanken. Eventueel kan je dit natuurlijk nog wel combineren met een mooie fles wijn. Als je kiest voor wijnglazen als relatiegeschenk dan raden we je aan om te kiezen voor kristalglas. Kristalglas staat bekend om de hoge kwaliteit en glinstert ook nog eens. Daarnaast proef je veel beter de complexe smaken van een wijn als je kiest voor kristalglas. Het is dus een leuke tip om echt te kiezen voor een paar schitterende wijnglazen als relatiegeschenk.

Betaalbare kristallen wijnglazen.

Stel je wilt wijnglazen als relatiegeschenk geven. Maar je hebt wel 10 klanten die je zo’n setje prachtige kristallen wijnglazen wilt geven. Helaas zijn de kosten tegenwoordig lang niet meer volledig aftrekbaar. Het is dan slimmer om iets betaalbaars te kiezen. Een fles wijn staat dan toch weer op nummer één ondanks dat wijnglazen misschien in de toekomst meer opleveren. Wij raden je aan om te kiezen voor betaalbare kristallen wijnglazen. In de Rode Wijnglazen Shop kom je bijvoorbeeld al kristalglas tegen vanaf € 10. Dit is echt gecertificeerd kristalglas en er zit zelfs een certificaat bij inbegrepen. Reden genoeg om te kiezen voor betaalbaar glas als luxe relatiegeschenk. Je hebt zo echt een mooi presentje en je weet een onvergetelijke indruk achter te laten op je klant.

Klik hier voor de site : http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen/