Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Hoe krijg ik de achtertuin weer fris en fruitig

Nederlanders zijn erg fan van de achtertuin. We zitten er het liefst het hele jaar lang. Dit is natuurlijk niet helemaal mogelijk vanwege het slechte weer. De afgelopen tijd hebben we enorm veel slecht weer gehad. Dit is natuurlijk niet erg fijn voor de achtertuin. De planten hebben het namelijk erg zwaar met de vorst van de afgelopen maanden.  

 

De eerste tip is om het onkruid aan te pakken. Er is namelijk vaak erg veel onkruid te vinden in de achtertuin. Dit is vaak een gevolg van slecht weer, vorst en achterstallig onderhoud. Daarom is het goed om eens grondig door aller onkruid heen te werken. Dit zorgt ervoor dat de tuin weer lekker schoon wordt. Hierdoor kan je nieuwe ruimte creëren, en ziet het er voor het oog al veel beter uit.

 

De tweede tip is om wat nieuwe spullen in te kopen voor in de achtertuin. Het is hierin erg belangrijk dat je goed rondkijkt naar wat jouw tuin nodig heeft. Dit kan natuurlijk van alles zijn. kijk goed rond op het internet en zoek naar de perfect fit. Je kan hierbij denken aan wat nieuwe stoelen of banken kopen. Je kan ook eens vragen of je bij anderen mag kijken om zo tot inspiratie te komen. Onze tip: kijk tv-programma’s over tuinen. Hier kan je enorm veel van opsteken en tot leuke ideeën komen.  

https://hoyz.nl