Shift 040
Image default
Zakelijk

4 soorten tablethouders en hoe je ze optimaal benut

Welke verschillende soorten tablethouders zijn er allemaal? Hoe kan je ze het beste gebruiken? En wanneer gebruik je welke soort? Om erachter te komen hoe jij de beste tablethouder kiest zetten we hieronder de meest populaire soorten houders op een rij. Door een aantal gebruiksscenario’s te verkennen kan je gemakkelijk de juiste keus maken bij de aankoop van jouw volgende tablethouder

Voor in de hand, op schoot en soms op tafel: Cases en beschermhoezen

Om je tablet op de huis tuin en keuken manier gebruiken zijn beschermhoezen ofwel tablet cases vaak de beste keus. Tablet cases beschermen het scherm van je tablet tegen krassen en stoten. In sommige gevallen zelfs tegen vloerstof en andere beschadigingen. Daarnaast kan je de tablet met deze hoezen makkelijk neerzetten op de tafel bij de bank, je bijzettafel of op de keukentafel en het aanrecht. Dus of je nou je favoriete serie kijkt op de bank of een recept volgt in de keuken, dit is de meest basic keuze die je kan maken. 

Zakelijke plaatsing met tafelhouders: Bureaus, balies en andere werkoppervlakken

Zakelijke gebruikers kiezen vaak voor een tafelstandaard. Voornamelijk in kantoor omgevingen worden tafelstandaards vaak ingezet om tegelijkertijd met een collega of klant de tablet te bekijken en gebruiken. Zo kan je een presentatie makkelijk delen door de tablet naar je klant te draaien terwijl je een gesprek voert of kan je samen met je college de jaarcijfers inzien en bespreken. Dit alles zonder de tablet te overhandigen, je draait de tablet simpelweg naar je gesprekspartner toe.

Openbare plaatsing op de vloer: Een vloerstandaard informeert en verzamelt

Openbare plaatsing kan handig zijn als je gegevens van potentiële klanten wil verzamelen. Zo kan je de tablet op een vloerstandaard plaatsen zodat bezoekers door middel van de juiste ondersteunende POS materialen geprikkeld worden om de tablet te gebruiken. Als de bezoeker eenmaal geprikkeld is kan je deze informeren en zelfs gegevens laten invoeren. 

Montage aan muren: Wandhouders voor alle soorten tablets

Wandmontage is onder meer populair onder domotica gebruikers. Tablets worden immers vaak ingezet als domotica paneel waarmee je alle domotica kan monitoren en bedienen. Behalve functionaliteit is een wandhouder afhankelijk van de prijsklasse en ontwerp vaak een esthetisch keuze. Een straks gemonteerde wandhouder inclusief high end tablet ziet er natuurlijk veel beter uit dan een losse tablet op de keukentafel. Naast huis tuin en keuken gebruik worden wandhouders vaak zakelijk ingezet als controlepaneel en zelfs als in- en uitcheck systeem. 

Anti diefstal tablethouders voorkomen veel financiele schade

Anti diefstal tablethouders voorkomen veel financiele schade en betalen zichzelf al terug als ze slechts één diefstal voorkomen. Als je een tablet in een openbare ruimte gaat plaatsen doe je er goed aan om te kiezen voor een variant met anti diefstal mogelijkheden. Denk hierbij aan een ingebouwd slot of een externe tool zoals Kensington Locks. De meeste soorten tablethouders hebben deze optie. 

Hulp nodig bij het kiezen van je volgende houder?

Laat een bericht achter in de comments hieronder. We helpen je graag verder bij het kiezen van je volgende tablet accessoire!

Klik hier voor de site :