Shift 040
Zakelijke dienstverlening

Container huren in Enschede

Woont u in Enschede en gaat u opruimen, verbouwen, slopen, in de tuin aan het werk of verhuizen? Of heeft u een eigen bedrijf in Enschede en wilt u uw bedrijfsafval afvoeren? Dan kunt u hiervoor snel de gewenste container huren bij OTC.

Container huren in Enschede bij OTC

OTC (Overijsselse Transport Centrale b.v.) is een onderdeel van de Rouwmaat Groep uit Groenlo. OTC bestaat al sinds 1974, na een fusie tussen Heerbaart Transport en Althof Transport. Het is dus een Twents bedrijf in hart en nieren. Voor het huren van een afvalcontainer in Enschede en omstreken bent u bij OTC dus een het juiste adres. Daarnaast is het bedrijf een veelzijdige specialist in zowel de uitvoering van alle voorkomende sloop- en grondwerken, rioleringen en bestratingen als de levering van zand en grind.

Container huren in 3 stappen

Het huren van een container was nog nooit zo makkelijk! Via onze webshop kunt u in 3 simpele stappen de door u gewenste container huren. Wanneer u de container op werkdagen voor 18.00 uur besteld, wordt het de volgende werkdag al bij u in Enschede bezorgd.

Een duidelijke prijs 

Zowel bij OTC als Rouwmaat houden we van duidelijkheid. Daarom huurt u bij ons een container voor een all-in prijs. Deze prijs is inclusief: 

  • De huur van de container; 
  • De bezorging en het ledigen van de container; 
  • De verwerking van het afval; 
  • Het ophalen van de container. 

Neem contact met ons op 

Ga naar onze webshop, selecteer uw afvalsoort en de gewenste container en huur zo eenvoudig de door u gewenste container in Enschede. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons een e-mail te sturen of bel naar +31 (0)74 242 05 41.

Klik hier voor de site : http://www.rouwmaat.nl/container-huren-in-enschede