Shift 040
Auto’s en Motoren

Auto rijden zonder zorgen

Auto rijden is doorgaans een dure bezigheid, maar voor veel mensen is het bezit van een auto desondanks onmisbaar. Zeker als je veel reist of vaak spullen vervoert, bijvoorbeeld omdat je een eigen bedrijf hebt, kun je niet zonder je auto. Een auto zorgt ervoor dat je bij je klanten kunt komen, dat je naar je vakantieadres kunt rijden of dat je elke ochtend naar kantoor kunt komen. Maar een auto brengt ook financiële zorgen met zich mee, want als je langs de weg komt te staan of als je auto gerepareerd moet worden dan vallen de kosten vaak hoog uit. 

Heb je wel eens gedacht aan lease auto

Een lease auto kan een goed alternatief zijn waarmee je deze financiële zorgen omzeilt. Met een lease auto sta je nooit voor onverwachte kosten en weet je elke maand exact hoeveel geld je kwijt bent aan je auto. De lease prijs blijft de gehele lease periode hetzelfde. De kosten die bij het bezit van een auto horen, zoals de verzekeringskosten, wegenbelasting en onderhoud, worden betaald door de leasemaatschappij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over reparaties, afschrijving of andere onverwachte zaken. Zelfs de brandstof wordt vaak vergoed door de leasemaatschappij. De exacte voorwaarden kun je het beste navragen bij je leasemaatschappij.

Niet alleen voor de zakelijke sector

Soms wordt gedacht dat een lease auto alleen bedoeld is voor de zakelijke sector, of dat privé een auto leasen erg duur is. Maar ook privé kan het zeker de moeite waard zijn om je eens te verdiepen in de mogelijkheden die een lease auto je biedt. Eén van de voordelen is dat je in een nieuwe auto kunt rijden, tegen een vaste maandprijs. Een nieuwe auto is doorgaans immers betrouwbaarder en veiliger dan een tweedehands auto, omdat deze de nieuwste technologie bezit. Zo rij je veilig tegen een vast tarief.

Klik hier voor de site : http://www.leaseautocentrale.nl/