Shift 040
Auto’s en Motoren

Geen onverwachte moeilijkheden met een lease auto

Ben jij het zat om om de zoveel tijd langs de garage te moeten met je auto voor de zoveelste onderhoudsbeurt of reparatie? Wil jij zonder zorgen van A naar B kunnen rijden in een comfortabele wagen? Niet alleen de aanschaf van een auto maar ook alles wat er hierna bij komt kijken kan je een fortuin kosten en op onverwachte momenten problemen veroorzaken. Voor zowel bedrijf als particulier is dit vervelend. Als je ergens op tijd moet zijn bijvoorbeeld, klanten moet bezoeken of spullen moet leveren met de bedrijfswagen. Dan is een lease auto een perfecte optie. 

Gemak en duidelijkheid

Misschien ben je nog niet bekend met de werking van een lease auto, maar het is goed om deze optie te overwegen als je graag meer mobiliteit wilt en zorgeloos wilt rijden. Het grote voordeel van een lease auto is dat je geen omkijken hebt naar onderhoud, autoverzekeringen, reparaties en wegenhulp. Dit wordt door de leasemaatschappij verzorgd. Hiervoor en voor het gebruiksrecht van de auto betaal je elke maand een vast bedrag. Je hoeft alleen nog te tanken. Door velen wordt het vaste bedrag bovendien ook als voordeel beschouwd. Zo weet je van te voren precies wat je kwijt bent. 

Voor ieder budget

Leasemaatschappijen hebben een ruim aanbod aan automerken en de nieuwste modellen. Je kunt zelf jouw gewenste lease auto samenstellen door je voorkeuren door te geven, ook voor bijvoorbeeld bekleding en andere extra accessoires. Goedkoop auto leasen kan zeker als je een voordelige aanbieder hebt gevonden met redelijke voorwaarden. Als je voor kortere periode een auto nodig hebt is shortlease voordelig, waarbij je vanaf een paar maanden tot een jaar een nieuwe auto tot je beschikking krijgt. Wil je graag flexibiliteit, dan zijn er genoeg leasemaatschappijen die flexibele contracten aanbieden

Klik hier voor de site : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/