Shift 040
Image default
Banen en opleidingen

Volg een opleiding tot NLP Practitioner bij deze professionals

Wil je graag een opleiding volgen tot NLP Practitioner, maar weet je niet goed waar je dit kunt doen? Bekijk dan eens de website van RaVisie. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse trainingen, opleidingen, workshops en coaching trajecten. Hierbij focussen ze zich op de persoonlijke ontwikkeling van mensen, het veranderen of verbeteren van bepaald gedrag of het overkomen van bepaalde problemen. Deze trainingen zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Wil je bijvoorbeeld meer controle hebben over je organisatie of team? Dan kun je je ook als bedrijf aanmelden. Bij RaVisie staat kwaliteit tijdens de opleidingen, trainingen en workshops centraal. Door middel van bepaalde technieken en persoonlijke begeleiding kun jij jouw persoonlijke doel behalen.

In korte tijd opgeleid worden tot NLP Practitioner

Wanneer je ook andere wilt helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, dan is het volgen van een opleiding tot NLP Practitioner echt iets voor jou! Tijdens de opleiding die RaVisie aanbiedt, leer je alles over NLP en krijg je een leermethode aangereikt die volledig bij jou past. Ben je enthousiast, maar heb je geen zin of tijd om een opleiding van een aantal jaren te volgen? Dan zit je bij deze specialist helemaal goed. Hier leer je namelijk in slechts zeven dagen alle kneepjes van het vak. Ondanks de korte duur van de opleiding leer je net zoveel en krijg je de stof net zo goed mee als een opleiding die langer duurt.

Wat leer je precies tijdens deze opleiding?

Ben je benieuwd wat je nu precies leert tijdens een opleiding tot NLP Practitioner? Het belangrijkste bij deze opleiding is dat je erachter komt hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert om onbewuste patronen te herkennen in zowel het denken als gedrag van mensen. Door op een andere manier te luisteren en kijken naar wat mensen zeggen en doen, kom je achter hun denkvoorkeuren en motivaties. Hier kun je dan vervolgens op inspelen.

Neem contact op of schrijf je direct in

Heb je interesse en wil je een opleiding tot NLP Practitioner volgen? Neem dan contact op met RaVisie en zij vertellen je hier graag meer over. Ze zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Daarnaast kun je je ook direct inschrijven via het formulier op hun website.

https://ravisie.nl

Gerelateerde artikelen

Van vacatures process operator naar een glansrijke carrière

Vind uw ideale baan als KAM-manager

Administratief medewerker