Shift 040
Beauty en verzorging

Vollere lippen

Vollere lippen, wie wil dat nou niet? Natuurlijk moeten ze niet te aanwezig zijn, maar volle lippen worden over het algemeen als mooi gezien. Vaak wordt gedacht dat botox gebruikt wordt om de lippen op te vullen, maar dit is een misvatting. Wanneer botox gebruikt zou worden om in de lippen te spuiten zou het resultaat op zijn zachtst gezegd niet erg mooi zijn. Het opvullen van de lippen gebeurt bijna altijd met behulp van fillers. In sommige gevallen kan botox wel worden gebruikt om de mondhoeken wat te verzachten, maar het wordt nooit gebruikt voor het opvullen van de lippen. Ook wanneer iemand last heeft van een zogeheten gummy smile kan er gebruik gemaakt worden van botox. De spiertjes rondom de mond die deze vervelende trekjes veroorzaken kunnen door de botox worden verslapt en verminderd.

De nadelen van behandelen van de lippen met botox zijn onder meer dat de activiteit van de spieren afneemt. Naast dat het de zichtbare lijntjes in het gezicht vermindert, kan het ook zo zijn dat botox ervoor zorgt dat de lip niet meer normaal kan bewegen. En dat is toch niet waar je op zit te wachten. De meeste goede klinieken, zoals faceland, behandelen daarom de lippen met fillers. Dit geeft een mooier en natuurlijker resultaat. Fillers worden aangebracht onder de huidlaag met behulp van een dun naaldje. Ze zijn er in verscheidene varianten. De één wordt gebruikt voor het verminderen van de rimpels, terwijl de andere juist meer geschikt is voor het creëren van vollere lippen.

De risico’s van een filler behandeling zijn erg beperkt, de werkzame stof (hyaluronzuur) zit namelijk al in je huid van nature en zal dus niet onnatuurlijk aanvoelen voor je lichaam. Daarbij is het mooie van fillers dat het resultaat vrijwel meteen te zien is. Echter zal de behandeling na verloop van tijd wel herhaald moeten worden, als je het resultaat wilt blijven zien.

Klik hier voor de site : http://faceland.nl