Shift 040
Humor

De Jelly Bean Boozled Challenge, het smerigste spelletje ooit!

Heb jij al van de Jelly Bean Boozled Challenge gehoord? Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je jouw vrienden uit gaat dagen voor dit enorm smerige spelletje. Bean Boozled is een Amerikaans spel wat sinds kort ook verkrijgbaar is in Nederland. Gelijk vanaf het eerste moment was het spel al enorm populair onder de jeugd. Overal doken er filmpjes op waarin te zien was dat vrienden met elkaar de uitdaging aan zijn gegaan in dit meest smerige spelletje ooit. In de filmpjes zijn kotsneigingen en enorm veel scheef getrokken gezichten te zien. Het spel is dan ook het meest smerige spelletje ooit maar ook ontzettend hilarisch om met je vrienden te spelen.

Wat houdt de Jelly Bean Boozled Challenge in?

Het spel werkt erg simpel. Voor je ligt een rad met een draaischijf. Op deze draaischijf kun je uitkomen op allerlei kleuren Jelly Beans. De bedoeling is dat je omstebeuren aan het draaischijf draait. Wanneer je bijvoorbeeld op oranje uitkomt, moet je een oranje Jelly Bean opeten. Dit klinkt niet verkeerd toch? Nee op zich niet, maar.. Wanneer je de oranje Jelly Bean opeet, kan het zijn dat je een Jelly Bean opeet met een perzik smaakje, maar dit kan ook heel goed een kotssmaak zijn. Van elke kleur zitten namelijk 2 smaken in het spel. Een hele lekkere variant en een hele smerige variant. Vooraf weet je dus niet welke smaak je in de handen hebt en op gaat eten. En het mooie van het spel is.. je MOET de Jelly Bean opeten anders heb je verloren. Bon Appetit!

De Jelly Bean Boozled smaken

Zoals je vast al hebt begrepen, zitten er een paar enorm vieze smaken in het spel. Zo kun je onder andere een Jelly Bean verwachten met een kotssmaak of een Jelly Bean die smaakt naar stinkende sokken. Hieronder vind je een rijtje met Jelly Bean smaken die in het spel zitten.

Tutti-Fruitti of Stinky Socks
Tutti-Frutti of stinkende sokken?

Lime of Lawn Clippings
Limoen of gemaaid gras?

Buttered Popcorn of Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren?

Berry Blue of Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta?

Peach of Barf
Perzik of kots?

Chocolate Pudding of Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik?

Juicy Pear of Booger
Sappige peer of snotjes?

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas?

Coconut of Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes?

Licorice of Skunk Spray
Drop of Skunk Spray?

Wanneer je het spel koopt, kan het zijn dan niet alle smaken in het spel zitten. Dit komt doordat de inhoud van het spel willekeurig wordt gemixed. Zo is het altijd weer een verrassing en kan het bijvoorbeeld zijn dat je 3 oranje Jelly Beans in de doos hebt zitten die allemaal naar kots smaken. Zo blijft het altijd spannend en weet je vooraf nooit welke smaak je in je mond stopt. Daar gaat het toch uiteindelijk ook om?

Jelly Bean Boozled kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de Bean Boozled kopen? Ga dan naar de website Bean-boozled.nl. Hier vind je meer informatie over het kopen van dit enorm smerige maar ontzettend hilarisch spelletje. Bean Boozled is namelijk in Nederland bijna altijd uitverkocht vanwege de enorme populariteit. Het is dan ook verstandig om je vooraf goed in te lezen voordat je iets besteld. Wanneer je bijvoorbeeld het spel online besteld bij een webshop die het spel niet op voorraad heeft, kan het zijn dan je weken of zelfs maanden moet wachten voordat je het spel ook daadwerkelijk in huis hebt.

Klik hier voor de site : http://mijnsnoepwinkeltje.nl/