Shift 040
Telefonie

iPhone 6 hoesje kopen

Sinds vorige week heb ik een iPhone 6 hoesje nodig. De week daarvoor had ik een iPhone 6 gekocht en heb ik hem, helaas, al snel laten vallen. Daarom heb ik een telefoonhoesje nodig zodat die mijn nieuwe telefoon kan beschermen. In dit blogje vertel ik graag over waar ik op heb gelet bij het uitzoeken van de juiste iPhone cover.

iPhone 6 laten vallen

Zoals ik al zei heb ik dus mijn gloednieuwe iPhone 6 laten vallen. Dit gebeurde toen ik van boven vanaf mijn slaapkamer naar beneden liep naar de woonkamer. Op de trap viel de telefoon uit mijn handen en stuiterde per traptree naar beneden. Eindigend onderaan de trap met een barst in het scherm.

Bij de aanschaf van mijn iPhone 6 had ik nog geen behoefte aan het kopen van een iPhone 6 hoesje, omdat ik mij hier eerst meer in wilde verdiepen. Punten zoals waar het grootste assortiment is, waar de goedkoopste verkoopprijzen zijn en waar je niets betaalt voor de verzending. Ik bestelde mijn telefoon bij Coolblue en zij gaven direct suggesties met iPhone hoesjes. Had ik hier dus maar wat gekozen. Dan lag mijn telefoon nu niet aan duigen…

Waar een iPhone 6 hoesje bestellen?

Maar waar moet ik nou een iPhone 6 hoesje bestellen? En wat voor een soort hoesje? Daarom ben ik gaan Googelen om bij een goede partij uit te komen. Daar waar ik, nu mijn iPhone toch kapot is, op mijn gemakje kan rondkijken. Uiteindelijk vond ik iphonehoesjes.nl. Eerste indruk al goed, met de leuke naam! Hier zag ik verschillende soorten telefoonhoesjes: alleen over de achterkant heen, voor- en achterkant, leren, hard case, soft case. Omdat het met name voor de bescherming is leek het mij handig om eentje te nemen die naast de achterkant, ook de voorkant beschermt!

Zo gezegd zo gedaan. Ik heb een zwart leren iPhone 6 hoesje gekocht en ben er tot dusver zeer tevreden over. Echter nog niet mijn telefoon laten vallen. Dus nog geen goede testcase gehad.

Klik hier voor de site : http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes