Shift 040
Image default
Telefonie

Ons bedrijf maakt gebruikt van 3CX dankzij NuCall

Als wij NuCall niet hadden leren kennen, hadden we nooit het product 3CX aangeschaft. We dachten altijd in het begin dat wij het meest handigste systeem ooit hadden qua communicatiemiddelen. Alles ging tot nu toe erg soepel en er was niets aan de hand. Totdat we een keer bij een ander bedrijf op bezoek gingen en we zagen hoe die het allemaal hadden geregeld. We waren helemaal verbijsterd over hoe veel beter zij het voor elkaar hadden. Daarom vroegen we wat voor product zij gebruikte, en dat was 3CX  

Een bedrijf vinden die 3CX voor ons kan aanschaffen

Het bedrijf dat gebruikt maakte van 3CX had een paar goede bedrijven nog op een lijst staan die ook deze producten verkocht. Die hebben zij van hen meegekregen en we hebben ze daarvoor hartelijk bedankt. Nu gingen we kijken of deze bedrijven iets voor ons konden betekenen. Het eerste bedrijf werd hem helaas niet, want we wisten dat dit bedrijf ook werkte met de concurrent van ons. De tweede had een beetje een vage website en vertrouwde wij niet helemaal. Daarna was er een bedrijf die onze interesse wel trok. Het was het bedrijf NuCall en ze hadden een goede aanbieding voor ons liggen.

Een goed bedrijf

We hadden al een keer eerder gepraat met NuCall dus ze herkende ons nog van de vorige keer. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en kwamen we meteen ter sprake over 3CX. Ze vonden het leuk dat we daar interesse in houden en wat ze voor ons konden betekenen. Na een goede meeting hebben we met hen een deal kunnen sluiten en gebruiken we vanaf het heden de 3CX software voor onze communicatiemiddelen. Het is echt de beste keuze die we voor het bedrijf hebben gemaakt. Alles gaat veel sneller en makkelijker dan ooit tevoren. We gaan zeker niet meer terug.

NuCall

Bent u ook benieuwd wat dit telecombedrijf voor uw bedrijf kan betekenen? Of bent u nieuwsgierig naar het assortiment? Bekijk dan de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over hen.