Shift 040
Image default
Verbouwen

Dit bedrijf prefabriceert uw vergunningsvrije dakkapel en monteert deze binnen een dag

Bij BASkapel is het zeer eenvoudig om een dakkapel te bestellen, en het mooiste van alles is dat dit vergunningsvrije mogelijkheden heeft! Iedere gemeente is anders, dus controleer even bij uw eigen gemeente wat de regelgeving is. In veel gevallen is het echter zo dat het aanvragen van een vergunning niet nodig is wanneer bouwsels tot maximaal een bepaald aantal centimeters uit uw dak steken. BASkapel heeft de regelgeving omzeild waardoor het voor u zeer eenvoudig wordt – zonder er teveel moeite en tijd in te steken – om de dakkapel te laten plaatsen. De (VELUX) vensters liggen schuin in uw dak wat ervoor zorgt dat u een nóg mooiere lichtinval krijgt dan bij een standaard dakkapel. Het is zelfs mogelijk om ook aan de bovenzijde vensters te laten plaatsen voor optimale lichtinval. Uw dakkapel wordt binnen een dag geplaatst, omdat deze professionals uw wensen volledig prefabriceren. Hoe veel makkelijker wilt u het nog hebben?

Prachtige VELUX dakvensters

Zowel de omheining van de vergunningsvrije dakkapel als de dakvensters zijn van hoogwaardige kwaliteit. De VELUX ramen zijn namelijk van HR++ glas en hebben ze een isolatiewaarde van Rc 4. Verder zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt namelijk kiezen voor zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidwerend glas. Speelt u of uw kind bijvoorbeeld graag een instrument en wilt u uw buren zo min mogelijk belasten? Dan kiest u voor geluidwerend glas! De keuze is uiteraard geheel aan u.

Maak een afspraak met dit professionele bedrijf

Wilt u graag meer informatie of wilt u direct een offerte aanvragen? Maak dan een afspraak met dit bedrijf of bel een van de medewerkers gewoon even op. Ook zijn ze eenvoudig te bereiken via het online contactformulier en per e-mail. Ontdek het allemaal via de website waar u tevens een heleboel meer informatie ontdekt en leest.

https://www.baskapel.nl/