Shift 040
Image default
Verbouwen

Een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam voor ondersteuning van uw project

Bij het uitvoeren van een bouwproject is het verstandig om deskundige ondersteuning in te schakelen. U kunt hiervoor terecht bij een ervaren bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam. Zij werken met BIM-modelleren. Dit is een modern en volledig geautomatiseerde manier van het opzetten van een bouwproject. Er wordt een realistisch 3D-model gemaakt waaraan u eenvoudig nog aanpassingen kunt laten doen, zoals een groter raam, een extra deur of toch een andere dakbedekking. Vervolgens wordt aan de hand van uw projectinformatie een calculatie van de kosten gemaakt. Dit is natuurlijk essentieel zodat u weet of het project rendabel zal zijn en de kosten binnen uw begroting blijven.

Planning bij een bouwproject is essentieel

Bij veel bouwprojecten lopen de kosten fors op omdat de planning niet wordt gehaald. Zeker als er met meerdere onderaannemers wordt gewerkt, is dat een risico. Wanneer u gebruik maakt van BIM-modelleren is vooraf precies duidelijk hoe de bouw zal verlopen. Dat geldt dus ook voor de planning van de aanvoer van materialen en wanneer onderaannemers voor bijvoorbeeld elektra of schilderwerk aan de slag kunnen. Kiewiet Bouwadvies is een ervaren bouwkundig adviesbureau in Amsterdam en zij maken al vele jaren gebruik van dit geavanceerde systeem. Het succes heeft zich daardoor al vele malen bewezen. Steeds meer bouwbedrijven stappen hierop over.

Laat u vrijblijvend informeren

Wilt u een bouwproject gaan realiseren? Laat u dan adviseren door een ervaren bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam. Zij kunnen u alles vertellen over onder andere BIM-modelleren. Meer informatie daarover is ook te lezen op de website van Kiewiet Bouwadvies. Hier vindt u ook de contactgegevens. Vul het contactformulier in en een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken of om uw vragen te beantwoorden. Zodra u eenmaal hebt gewerkt met BIM-modelleren, wilt u nooit meer iets anders voor uw projecten.